Test samen met Tom Coronel de nieuwe SEAT Leon of Leon Sportstourer!

Speciale auto’s verdienen een speciale kennismaking. Daarom kunt u de gloednieuwe Leon en Leon Sportstourer testen met niemand minder dan Tom Coronel als uw co driver. Door middel van een podcast vertelt hij u tijdens de proefrit alles over de innovaties en bijzondere details van de Leon. Een unieke manier om de Leon te leren kennen. En heeft u daarna toch nog vragen? Stel ze na de proefrit gerust aan uw SEAT verkoper. Klaar voor deze unieke belevenis? Plan nu uw proefrit in!

Hoe werkt het?

  1. Ga naar onze proefritplanner
  2. Boek uw tijdslot
  3. U krijgt een bevestigingsmail
  4. Op de dag van de proefrit staat de auto klaar voor u
  5. Stap in de auto, zet de Podcast aan en rijden maar!
SEAT Leon FR interieur (2)

Alvast een kleine greep?

Wat dacht u van de ruimte, een navigatiesysteem op een ongekend groot 10 inch touchscreen, slimme parkeersensoren, LED-verlichting van voor tot achter, SEAT Connect en draadloos Apple CarPlay? Allemaal mogelijk, bovenop zijn strakke looks, sportieve velgen en stijlvolle interieur met slimme sfeerverlichting.

Ook de pers is zeer te spreken over de nieuwe Leon:

“Een prima uitrusting, een dynamisch lijnenspel, pittige rijkwaliteiten, goede grip op de vooras, uitstekend veercomfort, strak maar toch comfortabel onderstel en een fijne zithouding”, om maar even wat te noemen. 

Geen betere co driver dan Tom Coronel. Bekend van de Dakar Rally,  teamleider van het Coronel raceteam, analist bij het Formule 1 Café en met een  voorliefde voor het merk SEAT. De juiste persoon om u helemaal wegwijs te maken in de nieuwe Leon (Sportstourer). 

Tijdens de proefrit laat Tom u alle innovaties en bijzondere details van de auto zien én voelen. Hij houdt anderhalve meter afstand via de speciale SEAT Leon proefrit podcast. Dus stap in met wie u maar wil en Tom rijdt tijdens de proefrit met u mee voor de maximale Leon-ervaring.