APK keuring voor uw Volkswagen: vast laag tarief van slechts € 25!

Moet uw auto APK gekeurd worden? Wij zien u graag in onze werkplaats. Plan direct online uw afspraak in. Laat nu uw Volkswagen keuren voor een vast laag tarief van slechts € 25.

Ons tarief van € 25 is inclusief BTW, milieumeting en afmeldkosten, dus een vaste lage prijs! Mocht er tijdens de APK blijken dat er een reparatie aan uw auto noodzakelijk is, dan nemen wij altijd vooraf contact met u op. Combineert u de APK met een onderhoudsbeurt? Dan is de keuring in de meeste gevallen helemaal gratis.

Heeft u vervangend vervoer nodig tijdens de APK keuring? Bij Huiskes-Kokkeler kunt u gratis gebruik maken van een leenfiets! Ook bieden wij een taxiservice aan en hebben wij, tegen een kleine betaling, een vervangende auto voor u. Wist u dat wij zelfs uw auto bij u thuis op kunnen halen?

Mocht tijdens de keuring blijken dat er reparaties nodig zijn om aan de keuringseisen te voldoen? Dan nemen wij altijd vooraf contact met u op voor uw goedkeuring. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Wist u dat u direct online een afspraak kan maken voor een APK? Dit kan uiteraard ook telefonisch via 074 - 255 41 41.

Wij controleren tijdens de APK uw auto op een aantal belangrijke punten, waaronder:

✔ Wielen en banden✔ Uitlaat en uitlaatgassen
✔ Stuurinrichting✔ Vergrendeling
✔ Remmen✔ Voorruit
✔ Carrosserie✔ Autogordels
✔ Wielophanging✔ Spiegels
✔ Verlichting✔ Claxon

Wanneer moet uw Volkswagen voor de APK keuring?

Wist u dat de APK al 2 maanden voor de vervaldatum uitgevoerd mag worden? De APK blijft dan gewoon 12 of 24 maanden geldig vanaf de APK-vervaldatum. 

Leeftijd autoBrandstofWanneer keuren
Jonger dan 1 januari 2005Benzine- en/of elektromotorEerste APK na 4 jaar, daarna 2 keer na 2 jaar, daarna elk jaar
 Diesel of gasEerste APK na 3 jaar, daarna elk jaar
Ouder dan 1 januari 2005AlleEerste APK na 3 jaar, daarna elk jaar

Wanneer uw APK verlopen is, betekent het dat uw auto niet meer aan de veiligheids- en milieueisen voldoet. In dat geval zal de verzekeringsmaatschappij eventuele schade bij een ongeluk niet meer uitbetalen. U loopt tevens de kans om een boete te ontvangen van de politie/RDW.