⚽ Samen op weg naar UEFA EURO 2020 ⚽

Op 11 juni gaat het UEFA EURO 2020 van start en Volkswagen is officieel Trotse supporter van alle Oranjefans én duurzame mobiliteitspartner van de KNVB en de UEFA. Om dat te vieren hebben we unieke acties voor Oranjefans en Volkswagen fans! Want Volkswagen is de sleutel tot Oranje. Samen juichen we het Nederlands Elftal naar de finale op 11 juli. Scoor t/m 25 mei met:

✔ Private Lease acties (+ 2 kaartjes bij een nieuw private lease contract)*
✔ Maak kans op EK kaarten bij een APK keuring*
✔ Word wedstrijdbaljongen/meisje op 13 en 21 juni 2021!

* Bekijk de actievoorwaarden onderaan deze pagina.

Onderhoud Volkswagen

Plan een APK en win EK-kaarten

Is uw auto toe aan een APK? Laat je Volkswagen keuren voor slechts € 25. Plan je keuring in mei en maak kans op 2 van de 200 EK-kaarten!

PRIVATE LEASE ACTIES

Private lease header

Volkswagen Polo

Vanaf € 289 per maand

Op basis van 10.000 km en 48 maanden

Volkswagen T-Roc

Vanaf € 369 per maand

Op basis van 10.000 km en 48 maanden

Volkswagen Golf

Vanaf € 359 per maand

Op basis van 10.000 km en 48 maanden

Volkswagen ID. 3

Vanaf € 449 per maand

Op basis van 10.000 km en 48 maanden. 

De ID.3 is mede door de EV-subsidie in totale maandelijkse kosten zelfs goedkoper dan de Volkswagen Polo met dezelfde opties. Bekijk hieronder de berekening of ga direct naar de ID.3 private lease actie.

Gezocht! Wedstrijdbaljongen/meisje

Wij zijn bij Huiskes-Kokkeler op zoek naar stoere jongens en meisjes! Wie wil de wedstrijdbal op 13 juni of 21 juni 2021 veilig naar de middenstip brengen? Bewijs dat je dit kan en speel mee!

  • Haal een Volkswagen UEFA EURO 2020 voetbal bij onze Volkswagen showroom in Hengelo, bestel er een online of pak je eigen bal en teken het Volkswagen logo erop.
  • Maak een foto of video waarin je laat zien hoe jij de bal vasthoudt en bewaakt. Zo bewijs je dat jij het coolste Wedstrijdbaljongen/meisje van Nederland bent.
  • Upload jouw foto of video op de speciale actiepagina (via volkswagen.nl), vul het formulier in en wie weet leg jij dit EK de bal op de middenstip tijdens een wedstrijd van Oranje in Amsterdam.
  • Uiteraard leg je niet alleen de bal op de middenstip, maar kijk je daarna samen met je familie de wedstrijd in de Johan Cruijff Arena (4 tickets).