Airco reparatie

Airco reparatie

Doet de airconditioning van uw auto helemaal niks meer? Er is een kans dat deze gerepareerd moet worden. Maak daarvoor direct een afspraak met onze werkplaats. Wij kunnen dan ook controleren of onder andere het bijvullen van de airco de problemen kan verhelpen. Zorg ervoor dat u tot die tijd de airco niet meer gaat gebruiken.

De oorzaak van een kapotte airconditioning ligt vaak bij twee belangrijke onderdelen: de compressor of de condensor. De functie van een compressor is zorgen voor voldoende druk in de airco en de condensor zorgt voor het koelen.

De kosten voor het vervangen van deze onderdelen kunnen samen, afhankelijk van uw merk en model auto, oplopen tot over de € 1.000. Regelmatig onderhoud van uw airco is daarom erg belangrijk. Voor € 139,- incl. BTW is uw airco weer volledig onderhouden, incl. nieuwe koudemiddel en geurbehandeling. 

Wilt u de airco laten repareren of controleren? Maak dan direct een afspraak met onze werkplaats. Liever telefonisch een afspraak maken? Bel dan naar 074-255 4732.

Online werkplaatsafspraak maken

Plan gemakkelijk via onderstaand formulier uw afspraak voor onderhoud, reparaties en bandenwissel in één van onze werkplaatsen.
Wij bevestigen uw afspraak z.s.m. per mail of telefonisch.