Private Lease

Zorgeloos een nieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand, dat is Private Lease van HK Autolease. Je hoeft geen grote uitgave te doen en loopt de komende jaren geen enkel risico. Hierdoor houd je (spaar)geld over voor andere dingen en je rijdt altijd in een nieuwe en zuinige auto. 

Private Lease acties

Prijzen zijn inclusief BTW, op basis van een looptijd van 48 maanden en een jaarkilometrage van 10.000 kilometer (tenzij anders aangegeven in de configurator). Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van aangeboden model.

Kies uw merk en stel samen

Naast onze voorraad hebben wij ook altijd acties welke u hiernaast per merk kunt bekijken. 

 

Stel uw gewenste model samen en vraag direct een offerte aan.

Minke Schoon: klant sinds 2013

"5 jaar geleden hebben we na onze verhuizing en vanwege gezinsuitbreiding voor private lease gekozen aangezien we dan geen grote initiële investering hoefden te doen.

Inmiddels rijden we weer een nieuwe Private Lease auto, de Volkswagen T-Roc. We hadden niet verwacht dat we deze auto voor ons huidige maandbedrag konden leasen."

Auto: Volkswagen T-Roc

Private Lease voordelen

Met Private Lease kiest u voor een vast bedrag per maand, inclusief onderhoud, verzekering en wegenbelasting. U hoeft alleen nog maar zelf te tanken. 

Keurmerk Private Lease

Wij mogen met trots het Private Lease Keurmerk voeren, waardoor u verzekerd bent van veilig, vertrouwd en verantwoord Private Leasen.

Private Lease uit voorraad

Prijzen zijn op basis van een looptijd van 48 maanden en een jaarkilometrage van 10.000 kilometer.

Private Lease of kopen?

Bij Private Lease betaalt u enkel het maandelijkse tarief voor de Private Lease auto en de brandstofkosten. Bij aankoop, al dan niet d.m.v. financiering, komen altijd nog extra kosten gedurende het gebruik van de auto. Lees hier meer over de kosten en voordelen bij Private Lease.