Private Lease

Zorgeloos een nieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand, dat is Private Lease van HK Autolease. Je hoeft geen grote uitgave te doen en loopt de komende jaren geen enkel risico. Hierdoor houd je (spaar)geld over voor andere dingen en je rijdt altijd in een nieuwe en zuinige auto. 

Kies uw merk en stel samen

Naast onze voorraad hebben wij ook altijd acties welke u hiernaast per merk kunt bekijken. 

 

Stel uw gewenste model samen en vraag direct een offerte aan.

Minke Schoon: klant sinds 2013

"5 jaar geleden hebben we na onze verhuizing en vanwege gezinsuitbreiding voor private lease gekozen aangezien we dan geen grote initiële investering hoefden te doen.

Inmiddels rijden we weer een nieuwe Private Lease auto, de Volkswagen T-Roc. We hadden niet verwacht dat we deze auto voor ons huidige maandbedrag konden leasen."

Auto: Volkswagen T-Roc

Private Lease voordelen

Met Private Lease kiest u voor een vast bedrag per maand, inclusief onderhoud, verzekering en wegenbelasting. U hoeft alleen nog maar zelf te tanken. 

Keurmerk Private Lease

Wij mogen met trots het Private Lease Keurmerk voeren, waardoor u verzekerd bent van veilig, vertrouwd en verantwoord Private Leasen.

Private Lease of kopen?

Wat zijn de kosten bij Private Lease in vergelijking met het kopen van een auto. Wij zetten het voor u op een rijtje door middel van enkele voorbeeld berekeningen.