De nieuwe Audi e-tron

Nu in onze showroom in Hengelo

100% elektrisch, 100% Audi

De Audi e-tron staat voor u klaar

De langverwachte, eerste volledig elektrische Audi staat klaar voor een kennismaking bij Audi Centrum Hengelo. En u bent van harte welkom!

Wilt u alvast een proefrit reserveren?
Dat kan vrijblijvend via de proefritknop bovenaan deze pagina.

Leasen vanaf € 950 per maand
U least al een Audi e-tron vanaf € 950 per maand via HK Autolease. Bekijk hier een greep uit de mogelijkheden »

Electric has gone Audi

De Audi e-tron is Audi's eerste volledig elektrisch aangedreven productiemodel. De e-tron is groot en sportief tegelijk, daarnaast is het net zo multidisciplinair inzetbaar als een auto met een verbrandingsmotor. De twee elektromotoren, in combinatie met elektrische vierwielaandrijving, zorgen voor opmerkelijke prestaties, een actieradius van maar liefst 400 km en uitstekende rijeigenschappen. 

De Audi e-tron wordt geproduceerd in een CO2-neutrale fabriek in Brussel. De Audi e-tron is bestelbaar vanaf € 84.100 en staat nu klaar voor een uitgebreide kennismaking bij Audi Centrum Hengelo.

Ideale auto voor dagelijks gebruik

Door de aandrijving van twee elektromotoren, versnelt de e-SUV razendsnel vanuit stilstand. De elektrische vierwielaandrijving is een nieuwe generatie van de welbekende quattro-vierwielaandrijving. De Audi e-tron voelt zich 'als een vis in het water' in het drukke Nederlandse verkeer, op lege kronkelende wegen is het ook een genot om met de e-tron te rijden. De quattro-aandrijving is actief als de situatie daarom vraagt. Het aandrijfkoppel wordt variabel over de assen en wielen verdeeld.  

Virtuele buitenspiegels

 De virtuele buitenspiegels op de Audi e-tron maken uw zichtveld tijdens het rijden nog groter. De virtuele buitenspiegels kunnen via het MMI-systeem worden aangepast aan de rijomstandigheden. De spiegels kennen drie standen: snelweg, bochten en parkeren. Het systeem past zich automatisch aan en kiest zelf de meest geschikte stand. Wanneer de snelheid van de auto boven de 90 km/u komt, wordt de snelwegstand ingeschakeld. Het beeld op uw monitor, binnin de auto, wordt dan ingezoomd zodat andere voertuigen groter worden. Op het moment dat de bestuurder van de Audi e-tron zijn of haar richtingaanwijzer gebruikt, wordt het blikveld link of rechts op de monitor zo groot mogelijk gemaakt om de dode hoek te verkleinen. Bij het inschakelen van de achteruitversnelling richt het systeem zijn blikveld meer naar beneden en zoomt het uit.

Afmetingen

 Thuisoplaadoplossingen

Omdat het meerendeel van de laadactiviteit bij bestuurders van een elektrische personenwagen bij hen thuis plaatsvindt, gaat Audi uiteenlopende thuislaadoplosssingen aanbieden. Standaard ontvangt u bij een Audi e-tron een lader waarmee u uw e-tron kunt opladen met een maximaal laadvermogen van 11 kW. Het optionele connect laadsysteem verdubbelt het laadvermogen tot 22 kW. Het connect laadsysteem is ook te koppelen aan de laadvoorziening binnen het huis. Via het Wifi thuisnetwerk voorziet het laadsysteem in samenwerking met het home energy management system (HEMS) in intelligente laadfuncties. 

 

Meer weten?

Heeft u een vraag over de Audi e-tron of wilt u een proefrit reserveren? Neem dan contact op via onderstaande knoppen.