De nieuwe Audi e-tron

Nog uit voorraad leverbaar met 4% bijtelling*

Vanaf € 280 netto bijtelling p.m.

Nog beperkt uit voorraad leverbaar met 4% bijtelling*!

» *De 4% bijtelling geldt over de eerste € 50.000. De rest is 22%. 
Daarmee komt u op een bedrag vanaf € 280,- netto bijtelling per maand.
» U least al een Audi e-tron 50 quattro vanaf € 825 per maand via HK Autolease. 
» Bekijk hier onze voorraad Audi's e-tron 50 en 55 quattro

De Audi e-tron 50 quattro

Net als zijn krachtigere broer, de e-tron 55 quattro, heeft deze nieuwe versie een elektromotor op de voor- en achteras. Het vermogen bedraagt 230 kW (313 pk) en het koppel 540 Nm. Binnen 7 seconden accelereert de Audi e-tron van 0-100 km/u en heeft een begrensde topsnelheid van 190 km/u. Het bereik van de Audi e-tron is meer dan 300 kilometer door de sterke 71 kWh accu. De Audi e-tron 50 quattro kan binnen 30 minuten worden opgeladen bij een high-power laadpunt.

Grotere range, meer vermogen: de Audi e-tron 55 quattro

De Audi e-tron 55 quattro is Audi's eerste volledig elektrisch aangedreven productiemodel. De e-tron is groot en sportief tegelijk, daarnaast is het net zo multidisciplinair inzetbaar als een auto met een verbrandingsmotor. De twee elektromotoren, in combinatie met elektrische vierwielaandrijving, zorgen voor opmerkelijke prestaties, een actieradius van maar liefst 400 km en uitstekende rijeigenschappen. De Audi e-tron wordt geproduceerd in een CO2-neutrale fabriek in Brussel. De e-tron 55 quattro staat klaar voor een proefrit bij Audi Centrum Hengelo.
» Bekijk hier onze voorraad Audi's e-tron 50 en 55 quattro

 Thuisoplaadoplossingen

Omdat het meerendeel van de laadactiviteit bij bestuurders van een elektrische personenwagen bij hen thuis plaatsvindt, gaat Audi uiteenlopende thuislaadoplosssingen aanbieden. Standaard ontvangt u bij een Audi e-tron een lader waarmee u uw e-tron kunt opladen met een maximaal laadvermogen van 11 kW. Het optionele connect laadsysteem verdubbelt het laadvermogen tot 22 kW. Het connect laadsysteem is ook te koppelen aan de laadvoorziening binnen het huis. Via het Wifi thuisnetwerk voorziet het laadsysteem in samenwerking met het home energy management system (HEMS) in intelligente laadfuncties.

Binnenkort: de Audi e-tron Sportback

De Audi e-tron is er binnenkort ook als Sportback. De e-tron Sportback is er als 55 quattro en 50 quattro. De 55 quattro heeft een actieradius van maar liefst 446 km volgens de WLTP-norm, heeft een vermogen van 265 kW en 561 Nm koppel, schiet met het boostvermogen (300 kW) in 5,7 seconden vanuit stilstand naar de 100 km/u en heeft een begrensde topsnelheid van 200 km/u. Ruim is de Sportback ook: hij heeft een bagageruimte van 615 liter en maar liefst 1.655 liter met een neergeklapte bank. 
» Lees hier alles over de Audi e-tron Sportback

 

Meer weten?

Heeft u een vraag over de Audi e-tron of wilt u een proefrit reserveren? Neem dan contact op via onderstaande knoppen.