De nieuwe Audi e-tron

Leverbaar in 2019 met 4% bijtelling*

Vanaf € 280 netto bijtelling p.m.

De Audi e-tron 50 quattro: vanaf € 71.900*

Net als zijn krachtigere broer, de e-tron 55 quattro, heeft deze nieuwe versie een elektromotor op de voor- en achteras. Het vermogen bedraagt 230 kW (313 pk) en het koppel 540 Nm. Binnen 7 seconden accelereert de Audi e-tron van 0-100 km/u en heeft een begrensde topsnelheid van 190 km/u. Het bereik van de Audi e-tron is meer dan 300 kilometer door de sterke 71 kWh accu. De Audi e-tron 50 quattro kan binnen 30 minuten worden opgeladen bij een high-power laadpunt.

Reserveer nu de Audi e-tron 50 quattro bij Huiskes-Kokkeler.

Nog in 2019 uit voorraad leverbaar, 4% bijtelling*!

» In november in onze showroom dus nog vóór 31-12-2019 leverbaar!
» Leverbaar in vier aantrekkelijke Launch Editions. Lees meer... 
» *De 4% bijtelling geldt over de eerste € 50.000. De rest is 22%.
Daarmee komt u op een bedrag vanaf € 280,- netto bijtelling per maand.
» U least al een Audi e-tron 50 quattro vanaf € 825 per maand via HK Autolease.
Bereken hier uw maandbedrag.
 

Grotere range, meer vermogen: de Audi e-tron 55 quattro

De Audi e-tron 55 quattro is Audi's eerste volledig elektrisch aangedreven productiemodel. De e-tron is groot en sportief tegelijk, daarnaast is het net zo multidisciplinair inzetbaar als een auto met een verbrandingsmotor. De twee elektromotoren, in combinatie met elektrische vierwielaandrijving, zorgen voor opmerkelijke prestaties, een actieradius van maar liefst 400 km en uitstekende rijeigenschappen. De Audi e-tron wordt geproduceerd in een CO2-neutrale fabriek in Brussel.

U rijdt al een Audi e-tron 55 quattro vanaf € 84.100. De e-tron 55 quattro staat klaar voor een proefrit bij Audi Centrum Hengelo.
» Bekijk hier onze voorraad Audi's e-tron 55 quattro
» Configureer hier uw Audi e-tron 55 quattro
» Bereken hier uw maandbedrag. 

 Thuisoplaadoplossingen

Omdat het meerendeel van de laadactiviteit bij bestuurders van een elektrische personenwagen bij hen thuis plaatsvindt, gaat Audi uiteenlopende thuislaadoplosssingen aanbieden. Standaard ontvangt u bij een Audi e-tron een lader waarmee u uw e-tron kunt opladen met een maximaal laadvermogen van 11 kW. Het optionele connect laadsysteem verdubbelt het laadvermogen tot 22 kW. Het connect laadsysteem is ook te koppelen aan de laadvoorziening binnen het huis. Via het Wifi thuisnetwerk voorziet het laadsysteem in samenwerking met het home energy management system (HEMS) in intelligente laadfuncties.

Meer weten?

Heeft u een vraag over de Audi e-tron of wilt u een proefrit reserveren? Neem dan contact op via onderstaande knoppen.