Kopen incl. BTW

€ 152.946,-

Financieren p/m v.a.

€ 1.943,-

Samen met de reguliere e-tron GT quattro, lanceert Audi ook direct het elektrische topmodel: de Audi RS e-tron GT. Een Gran Turismo die sterke prestaties levert door de kracht van elektriciteit en de kracht van het RS-karakter. Waar de e-tron GT quattro stopt, gaat de RS e-tron GT verder: meer kracht, nog betere rijprestaties en de RS-looks die u van Audi gewend bent. 

Puur vermogen

De RS e-tron GT heeft een systeemvermogen van maar liefst 440 kW/598 pk (475 kW/646 pk in Boost-modus) en een koppel van 830 Nm. Hij accelereert in 3,3 seconden van 0-100 km/u en begrensd is de topsnelheid 250 km/u. De e-tron GT accelereert zo razendsnel dankzij de tweetraps transmissie, de tweede versnelling is er voor maximale efficiency van het vermogen en de accukracht. Daarnaast zorgen de krachtbronnen ervoor dat er een actieradius van 428 km gerealiseerd kan worden.

RS e-tron GT (16)

quattro

Beide e-tron GT modellen hebben twee elektromotoren op beide assen. De RS e-tron GT heeft een sterkere motor op de achteras waardoor het systeemvermogen 122 pk meer is dan bij de reguliere e-tron GT quattro. Beide GT's beschikken uiteraard over het quattro vierwielaandrijvingssysteem. In de meeste efficiënte modus ('efficiency-modus') zijn de e-tron GT's voorwielaangedreven en schakelt de achterwielaandrijving automatisch bij wanneer de situatie daarom vraagt. Door de elektrische overbrenging duurt het overschakelen van voorwiel naar quattro een fractie van een seconde, tot vijf keer sneller dan bij het mechanische systeem. 

Standaard beschikt de RS-uitvoering van de e-tron GT over 20 inch lichtmetalen velgen, gecoate remschijven, driekamer-luchtvering met adaptieve demping en een sperdifferentieel op de achteras. 

Typisch Audi

Het interieur is typisch Audi te noemen, het RS-design is volledig terug te vinden in het interieur inclusief de honingraatstructuur en rode designelementen. Belangrijke informatie wordt weergegeven via de Audi virtual cockpit plus en het MMI touch display. Veel functies zijn te bedienen via het multifunctionele stuur en door het aanraken van het touch-display, dat ook akoestische feedback geeft. Uiteraard is voice control ook mogelijk en kunnen tot wel zes berijders/gebruikers hun eigen settings opslaan. 

Beide modellen zijn overigens 100% connected. Het standaard MMI navigatie plus systeem maakt gebruik van dataoverdracht met LTE-snelheid en een wifi-hotspot is geïntegreerd. De berijders van de Audi e-tron GT kunnen gebruik maken van de diensten van Audi connect die beschikbaar zijn in pakketten. Inbegrepen in deze pakketten zijn: navigatie met Google Earth, Amazon Alexa en Car-to-X-diensten. 

RS e-tron GT (19)

Downloads

Heeft u vragen?

Neem gerust contact op via onderstaande button(s). Of bel 074-255 41 41.

U kunt zich ook inschrijven voor de e-tron GT nieuwsbrief via onderstaande blijf-op-de-hoogte button.