Audi e-tron: 100% elektrisch rijden

De Audi e-tron quattro is de eerste 100% elektrische Audi welke in 2018 op de markt verscheen, en inmiddels een veel geziene auto is in het dagelijkse straatbeeld. Dat is geen wonder. In de Audi e-tron komen alle ontwikkelingen op het gebied van elektrisch rijden samen met de innovatie, het comfort en rijplezier dat u van Audi gewend bent. Het elektrische gamma van Audi is al verder uitgebreid  met nog meer elektrische modellen, met bijvoorbeeld de Q4 e-tron en de e-tron GT. Bekijk hieronder alle modellen van Audi elektrisch.

Alle 100% elektrische Audi modellen

De voordelen van elektrisch rijden bij Audi

Het voordeel van alle elektrische auto's ten opzichte van benzine- of dieselauto's is dat het volledige koppel altijd beschikbaar is wat zorgt voor een snelle acceleratie. Hier schiet u in een elektrische Audi ook direct weg wanneer u de elektromotor aanspreekt. Gecombineerd met het sportieve rijgedrag en het luxe gevoel dat u van Audi kent maakt een elektrische Audi tot een ideale combinatie. Dankzij de snelle ontwikkelingen op het gebied van elektrisch rijden en de accu's kunt u bij Audi ook altijd een goede actieradius verwachten. 

Een laatste bijkomend voordeel van een 100% elektrische Audi is het fiscale voordeel. 

Bekijk hieronder op de pagina de Audi e-tron modellen. Wilt u meer weten over elektrisch rijden? Via onderstaande button helpen we u, 100% elektrisch, op weg:

Audi e-tron en e-tron Sportback

Ontdek nu de direct leverbare Audi e-tron en Audi e-tron Sportback. Profiteer van de snelle levertijden bij Audi Centrum Hengelo. Boek nu een proefrit en ervaar zelf het elektrisch rijden van Audi. 

Direct leverbaar