Elektrisch rijden met ŠKODA

De ŠKODA iV modellen zijn het antwoord van ŠKODA op de vraag naar elektrisch aangedreven auto's. De iV modellen van ŠKODA zijn op te splitsen in 100% elektrisch aangedreven ŠKODA's en hybride modellen. ŠKODA beantwoord de vraag naar elektrische modellen door de kracht van het merk ŠKODA te combineren met die aandrijfvorm. De 100% elektrische ŠKODA ENYAQ iV en ENYAQ COUPÉ iV bieden het praktische gemak en comfort dat ŠKODA kenmerkt. Met een ruime keuze aan accu-pakketten hebt u de actieradius die u nodig hebt. 

Daarnaast zijn er de plug-in hybride iV modellen waarbij de auto's deels elektrisch aangedreven worden en er op korte afstanden volledig elektrisch gereden kan worden of de motor elektrische ondersteuning biedt waar mogelijk. Kies hieronder één van de modellen, bekijk de elektrische ŠKODA voorraad of neem contact met ons op voor meer informatie. 

De elektrische ŠKODA modellen

De voordelen van elektrische ŠKODA's

Elektrisch rijden met ŠKODA biedt vele voordelen:

  • 8 jaar garantie op de accu
  • Inclusief onderhoud*
  • Opvallend door stilte
  • Standaard rijden in een automaat
  • Meer ruimte door compacte techniek
  • Beter voor het milieu
  • Gratis elektrisch rijden training

* Inclusief onderhoud

Bij de ENYAQ iV is het onderhoud tot en met 5 jaar inclusief, en bij de ENYAQ COUPÉ iV zelfs tot 7 jaar. Het onderhoud dat hieronder valt zijn de inspectieservices, het vervangen van het interieurfilrter, het verversen van de remvloeistof en het reinigen van de trommelremmen. Indien een APK nodig is dan wordt dit ook uitgevoerd. 

Profiteren van EV-subsidie

Ook in 2022 kan geprofiteerd worden van subsidie bij de particuliere aanschaf (ook bij Private Lease) van een 100% elektrische ŠKODA. Lees hieronder alles over deze subsidie. 

EV Subsidie 16_9 formaat

Subsidie elektrische auto particulieren 2022