Kopen incl. BTW

€ 33.990,-

Private leasen p/m v.a.

€ 621,-

De ŠKODA KAROQ

De nieuwe ŠKODA KAROQ is qua grootte de tweede SUV in het gamma van ŠKODA. De KAROQ biedt u een compact pakket met daarin een stoere uitstraling en is standaard al uitgerust met slimme assistentiesystemen. De ŠKODA KAROQ is meer dan alleen een stads-SUV, het is een SUV die zich ook thuis voelt wanneer het asfalt stopt. De nieuwe ŠKODA KAROQ is al zeer scherp geprijsd, al helemaal met de ruimte die het biedt. 

Perfect voor de zaterdagfamilie

De ŠKODA KAROQ heeft alles wat een familie zich kan wensen. De KAROQ is een echte alleskunner, welke voldoende ruimte biedt aan het gezin. Dankzij de hoge zit, het optimale zicht en de standaard rijke uitrusting ga je met de ŠKODA KAROQ comfortabel en onbezorgd op pad. Met de trekkracht zit het ook wel goed. De KAROQ kan zonder problemen een caravan, aanhanger of paardentrailer voorttrekken. 

karoq3

Facelift: opgefrist design en nieuwe technologieën

D populaire SUV van ŠKODA heeft een facelift ontvangen. De vernieuwde KAROQ is van buiten aangescherpt en heeft de lat op technisch vlak verhoogd in zijn klasse. Zo beschikt de compacte SUV altijd over LED-technologie als het gaat om verlichting en een Cw-waarde (luchtweerstand) van slecht 0,30. Het interieur is leverbaar met het Eco-pakket en vele assistentiesystemen zoals Crew Protect Assist, Adaptive Cruise Control, Travel Assist, Adaptive Lane Assist en Area View. Standaard is de KAROQ al voorzien van o.a.: Front Assist, City Emergency Braking, DAB+, digitaal instrumentarium en Wireless Smartlink-technologie. Bij de meeste uitvoeringen is Driving Mode select bestelbaar, middels deze optie kunt u het rijprofiel van uw KAROQ zelf bepalen: Normal, Sport, Eco, Individual of Snow (Snow mogelijk op 4x4).

Bekijk hier de digitale wereldpremière van de vernieuwde KAROQ
Play

Bekijk hier de digitale wereldpremière van de vernieuwde KAROQ

Onze ŠKODA KAROQ voorraad

Ervaar de ŠKODA KAROQ

Beschikbare uitvoeringen

skodakaroq1-2

Download de prijslijst en de brochure

Over de ŠKODA KAROQ

De ŠKODA KAROQ is de middelste van 3 SUV's van ŠKODA. Een complete SUV met voldoende ruimte voor het gezin. De KAROQ is eind 2017 op de markt gekomen als vervanger van de ŠKODA YETI, welke sinds 2009 leverbaar is geweest. De ŠKODA KAROQ wordt tussen het kleinere broertje de KAMIQ en de grotere broer de KODIAQ gepositioneerd. 

Motoren

De ŠKODA KAROQ is te bestellen met krachtige benzine motoren. Hierbij heeft u de keuze uit een 6 versnelling handbak of 7-traps DSG. Alle varianten worden geleverd met de zuinige Greentech motor.

Benzine
1.0 TSI Greentech (85kW / 115pk) 6 versn. Handgeschakeld
1.5 TSI Greentech (110 kW / 150pk) 6 versn. Handgeschakeld
1.5 TSI Greentech (110 kW / 150pk) 7 versn. DSG 

ŠKODA KAROQ best verkopende model van ŠKODA in 2019

De ŠKODA KAROQ was in 2019 het best verkopende model van ŠKODA wereldwijd. Er werden er meer dan 137.000 verkocht in dat jaar. In 2018, het jaar na de introductie, was de KAROQ ook al succesvol met meer dan 115.000 wereldwijde verkopen. Hiermee laat de ŠKODA KAROQ zien één van de meest gewilde SUV's op de markt te zijn. 

ŠKODA KAROQ facelift 

Na ruim 4 jaar is het tijd voor een facelift van de populaire KAROQ. Deze is inmiddels onthuld tijdens de digitale wereldpremière op 30 november 2021. De vernieuwde KAROQ is inmiddels bestelbaar en te bewonderen in onze showrooms.