Kopen incl. BTW

€ 30.890,-

De ŠKODA OCTAVIA

De OCTAVIA is ŠKODA's succesmodel en heeft zijn diensten bewezen bij zakelijke, maar ook bij particuliere berijders. De ŠKODA OCTAVIA staat voor veel ruimte, een strak design en bewezen aandrijftechnologie. De nieuwe generatie is leverbaar met Full-LED matrix koplampen en een nieuw stuurwiel met twee spaken. De OCTAVIA is één van de auto's met de laagste luchtweerstand ter wereld, waardoor hij ook heel zuinig is. Ook is de OCTAVIA leverbaar met een head-up display, is de Virtual Cockpit uitgebreid en is de OCTAVIA leverbaar met twee 10 inch schermen. Nu ook standaard met 4 jaar garantie.

Ook als plug-in hybride

De ŠKODA OCTAVIA is er ook als plug-in hybride, waarmee u tot wel 60 kilometer volledig elektrisch kunt rijden. Het voordeel van de OCTAVIA iV plug-in hybride is dat hij op verschillende manieren opgeladen kan worden. De ŠKODA OCTAVIA Business Edition, Business Edition Plus en RS iV Business zijn te voorzien van de iV plug-in hybride motorisering. De OCTAVIA iV bezit een vermogen van 180 kW / 245 pk. 

Overige Octavia modellen

Ervaar de OCTAVIA

Onze ŠKODA OCTAVIA voorraad

Meer details

De nieuwe ŠKODA OCTAVIA beschikt over de nieuwste veiligheids- en assistentiesystemen.

  • Collision Avoidance Assist ondersteunt u met stuuringrepen en voorkomt ongelukken.
  • Exit Warning Geeft u een waarschuwing bij langsrijdend verkeer, wanneer u de auto wilt verlaten.
  • Hands-on-Detect controleert of u uw handen netjes op het stuur houdt tijdens de rit.
  • Emergency Assist brengt de auto zelfstandig tot stilstand wanneer u hier niet meer toe in staat bent.

Daarnaast wordt hij standaard leverbaar met ergonomische stoelen, welke kunnen verwarmen, ventileren én masseren. De Climatic airconditioning voorziet uw auto van de juiste temperatuur door de juiste zone te klimatiseren. De nieuwe grille zorgt met haar strakke lijnen voor een nóg sportievere OCTAVIA. Met ruim 600 liter tot maximaal 1.565 liter bagageruimte is de ŠKODA OCTAVIA ook zeer ruim in zijn klasse.

Technologie en motoren

De ŠKODA OCTAVIA is leverbaar met het nieuwe head-up display. Dit display maakt het mogelijk om informatie te projecteren op de voorruit van de OCTAVIA. Ook is het nieuwste infotainmentsysteem geïntegreerd, deze beschikt over de nieuwste mogelijkheden. Apple Carplay kan vanaf nu draadloos worden gebruikt dankzij de nieuwe SmartLink+ technologie. 

De volgende motoruitvoeringen zijn er:

  • 1.0 TSI  Greentech 110 pk 6 versnellingen handgeschakeld
  • 1.0 TSI e-TEC  MHEV 110 pk DSG-7 automaat
  • 1.5 TSI G-TEC 131 pk DSG-7 automaat (aardgas)
  • 1.5 TSI  e-TEC  MHEV 150 pk DSG-7 automaat

Beschikbare uitvoeringen

OCTAVIA Hatchback (1)

Brochure en prijslijst ŠKODA Octavia

Over de ŠKODA OCTAVIA

De ŠKODA OCTAVIA is voor het eerst onder die benaming als model geïntroduceerd in 1996. Hij is volledig gebouwd op het platform van de Volkswagen Golf. De ŠKODA OCTAVIA wordt op de markt gebracht als eigentijdse gezinswagen. Ook is er direct een stationwagon leverbaar, de ŠKODA OCTAVIA Combi. Waar de ŠKODA OCTAVIA uiteindelijk populair mee geworden is bij de zakelijke rijders is ook in de eerste generatie kenmerkend voor het model: een ruime kofferbakruimte en rijke standaarduitrusting. 

De tweede generatie OCTAVIA komt in 2004 op de markt, welke op het zogenaamde A5-platform gebouwd is. Het platform is ook gebruikt bij o.a. de SEAT Leon, Volkswagen Golf en Audi A3. In 2006 wordt de sportieve RS geïntroduceerd, zowel hatchback als stationwagon, en voorzien van 200 pk. Na een facelift van de tweede generatie OCTAVIA wordt in 2013 de derde generatie op de markt gebracht, waarvan in 2017 weer een facelift van komt. De opvolger is de huidige vierde generatie OCTAVIA: nog altijd even ruim, rijk uitgerust en geliefd bij gezinnen en zakelijke rijders. 

Meer ruimte nodig? Bekijk de Combi