Voor de zaterdagfamilies

ŠKODA biedt voor elk gezin een passend model voorzien van de slimme gemakken waar ŠKODA bekend om staat. Of het nu gaat om de compacte ŠKODA FABIA, de ruime en praktische ŠKODA OCTAVIA of ŠKODA OCTAVIA Combi , de compacte SUV KAROQ en KAMIQ of de ruimste SUV van ŠKODA, de KODIAQ. En wat te denken van de 100% elektrische ŠKODA ENYAQ iV of ŠKODA ENYAQ COUPE iV? Elke ŠKODA is geschikt voor de zaterdag dankzij de rijke uitrusting en slimme opties. Wilt u graag uw ŠKODA privé leasen? Ook dat is mogelijk. U kunt uw ŠKODA naar eigen wensen samenstellen. Daarnaast bieden wij exclusieve modellen van ŠKODA. Om nog beter met uw ŠKODA in verbinding te blijven, is er ook ŠKODA Connect . Hiermee kunt u op afstand uw ŠKODA bedienen en krijgt u alle technische informatie die u wenst. Met onze ŠKODA vestigingen in Hengelo, Almelo, Oldenzaal en Doetinchem (DAGO) kunnen wij u voorzien van uw ideale ŠKODA.

Bekijk hieronder alle modellen. 

Plug-in hybride modellen van ŠKODA

Maak gebruik van de betrouwbare benzinemotoren voor lange afstandsritten en rijd volledig CO2-neutraal op kleine afstanden. Met een hybride van ŠKODA kunt u letterlijk en figuurlijk alle kanten op.

Werkplaats-monteur_4

Direct online een werkplaatsafspraak maken

Een greep uit onze ŠKODA voorraad:

Huiskes-Kokkeler-skoda-occasion-controle

Heeft u elders een tweedehands ŠKODA gekocht?

En wilt u meer weten over de technische staat ervan? U bent bij ons van harte welkom; wij lopen uw ŠKODA occasion graag grondig voor u na met onze voordelige Occasioncheck. Slechts € 59

Met deze check krijgt uw auto een grondige controle van de belangrijkste punten, wordt de auto uitgelezen én worden indien nodig gratis de vloeistoffen bijgevuld.

Alle ŠKODA vestigingen