Kopen incl. BTW

€ 52.990,-

Private leasen p/m v.a.

€ 969,-

Verregaand vernieuwd

De meest elegante vijfdeurs van Volkswagen heeft een nieuw jasje gekregen. De Arteon Shooting Brake is een imposante, maar toch stijlvolle verschijning. Waar de reguliere Arteon ophoudt qua ruimte, gaat de Shooting Brake verder, want hij beschikt over maar liefst 565 liter bagageruimte (met een neergeklapte achterbank zelfs 1632 liter). Daarnaast beschikt hij over een stoere LED-strip die de grille met de koplampen verbindt en nieuwe achterlichten. Dit model combineert perfect de Arteon lijnvoering samen met de ruimte en functionaliteit van een station. De koplampen en achterlichten hebben de nieuwste LED-verlichting

Arteon interieur (2)

Efficiency en Intelligentie

Met de facelift van de Arteon en de komst van de nieuwe Arteon Shooting Brake komen ook vernieuwde motoren en assistentiesystemen. Ook intelligente assistentiesystemen maken hun opwachting in de vernieuwde modelserie, zoals 'Travel Assist', waarmee de Arteon voor het eerst verregaand automatisch kan rijden tot 210 km/u (binnen de wettelijke regelgeving). Daarnaast bezit de Arteon Shooting Brake Park Assist, waarmee inparkeren gemakkelijker gaat. Enkel de auto in zijn achteruit zetten, gas geven en remmen. De rest wordt door het systeem gedaan, ook het sturen.

e-Hybrid

De Arteon Shooting Brake is nu beschikbaar met een plug-in hybride aandrijving die een systeemvermogen heeft van 160 kW/218 pk. Met de lithium-ion accu is het mogelijk om uw dagelijkse ritten volledig elektrisch af te leggen. Voor de maximale dynamiek is er de GTE-modus waarbij benzine en elektriciteit samenwerken om de meeste dynamiek te creëren. De acceleratie van 0-100 km/u doet deze Plug-in hybride in slechts 7,8 seconden, dus aan sportiviteit ook geen gebrek!

De nieuwe Arteon Shooting Brake in beeld

Onze Arteon Shooting Brake voorraad

Volkswagen Arteon (2)

Brochure en prijslijst Volkswagen Arteon Shooting Brake