Elektrisch rijden voor iedereen

Met de komst van de volledig nieuwe ID. lijn van Volkswagen wordt elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar. Inmiddels rijden er tallen ID.3's en ID.4's rond in Nederland, waar de ID.5 GTX zich binnenkort bijvoegt. De komende jaren zijn de ID. ROOMZZ, ID. VIZZION en de iconische ID. BUZZ op de weg te zien. Allen volledig nieuw ontwikkeld, altijd online en klaar voor autonoom rijden!

Gewoon Volkswagen, maar dan elektrisch.
Play

Gewoon Volkswagen, maar dan elektrisch.

Volkswagen ID.3

De ID.3 is compleet, compact en comfortabel. Deze hatchback heeft een actieradius vanaf 330 tot 550 kilometer. De ID.3 heeft twee elektromotoren, de motor op de vooras levert 75 kW en de motor op de achteras levert 150 kW. De topsnelheid is begrensd op 180 km/u. De ID.3 is leverbaar als First Edition Max en First Edition Plus uit voorraad. Daarnaast te bestellen als Pure, Pro en Pro S.

Volkswagen ID.4

De ID.4 is de eerste elektrische SUV van Volkswagen. De ID.4 maakt net als de ID.3 gebruik van het MEB-platform dat speciaal is ontwikkeld voor elektrische ID-family. De SUV beschikt door zijn gestroomlijnde design en het grote accupakket over een actieradius van maar liefst 500 km (WLTP). 

Volkswagen ID.5

De Volkswagen ID.5 combineert de kracht van een duurzame SUV met het stijlvolle design van een Coupé. Daarnaast beschikt de Coupé-broer van de ID.4 over nog betere aerodynamica, waardoor een grotere actieradius (540 kilometer, WLTP) is te realiseren en de ID.5 efficiënter is dan de ID.4. De ID.5 wordt begin 2022 in onze showroom verwacht.

Volkswagen ID. CROZZ

De ID. CROZZ is een sportieve SUV met vierwielaandrijving, steminteractie en een Augmented Reality head-up display. Deze SUV heeft een actieradius van maar liefst 500 kilometer en een topsnelheid van 180 km/u. De CROZZ zal vanaf 2025 volledig autonoom rijden. Als de Pilot-modus is ingeschakeld, verdwijnt het stuur in het dashboard en hoeft de bestuurder niet te schakelen, te sturen of gas te geven.

Volkswagen ID. ROOMZZ SUV

De veelzijdige Volkswagen ID. ROOMZZ SUV komt in 2021 op de markt. Dankzij de IQ.DRIVE-systemen kan deze emmissievrije SUV volledig autonoom rijden. De bestuurder schakelt dan van ID. Drive (zelf rijden) naar ID. Pilot (gereden worden). De ID. ROOMZZ heeft een actieradius van 450 km (WLTP), spurt in 6,6 seconden naar 100 km/h en heeft een topsnelheid van 180 km/h (begrensd). De batterij opladen gaat door middel van inductie maar kan ook conventioneel via een stekker.

Volkswagen ID. VIZZION

Het topmodel van de nieuwe elektrische modellen: de ID. VIZZION. De VIZZION heeft een actieradius van 665 kilometer en een topsnelheid van 180 km/u (begrensd). Hij heeft een ongekend design: de auto zal volledig autonoom zijn en er is daarom geen stuur, dashboard of pedalen meer nodig. De VIZZION zal vanaf 2025 het autorijden naar een geheel ander niveau brengen.

Volkswagen ID. BUZZ

De Volkswagen klassieker komt terug, maar dan volledig elektrisch. De ID. BUZZ wordt een elektrisch icoon voor Volkswagen. Dankzij de twee elektromotoren levert de BUZZ maar liefst 374 pk en een acceleratie van 0-100 km/u in slechts 5 seconden. De BUZZ zal in 2022 in productie gaan.

Volkswagen ID. SPACE VIZZION

Het zevende model in de ID. Family: de SPACE VIZZION. Een flinke actieradius van maximaal 590 km, de binnenruimte van een SUV gecombineerd met een aerodynamisch design maken deze auto bijzonder aantrekkelijk. Design elementen zoals de 22" wielen, LED koplampen en het dak in hoogglans zwart maken het af. 

Volkswagen ID. AERO

Het studiemodel is bijna vijf meter lang en heeft een gestroomlijnd ontwerp. Het elegant aflopende dak dat oogt als een coupé zorgt voor een zeer lage luchtweerstandscoëfficiënt van 0,23. Het modulaire elektrische platform MEB van Volkswagen maakt ook korte overhangen, een lange wielbasis en een uitzonderlijk ruim interieur mogelijk. De ID.AERO heeft een krachtige lithium-ion accu met een netto energie-inhoud van 77 kWh. Door het samenspel van de efficiënte aandrijflijn en de zeer goede aerodynamische eigenschappen heeft de ID.AERO een rijbereik tot 620 kilometer (WLTP).

Wij houden u graag op de hoogte.

Bent u geïnteresseerd in elektrisch rijden en wilt u op de hoogte gehouden worden? Meld u dan aan via onderstaande knop. Bezoek ook eens de Volkswagen website voor nog meer nieuws en informatie over Volkswagens elektrische modellen.