De Kettler M

Bent u een ondernemer die middelgrote pakketten bezorgt of lange routes rijdt? Dan is de Kettler M elektrische cargo bakfiets de perfecte keuze. Met deze sportieve en comfortabele fiets is pakketten bezorgen in de stad een fluitje van een cent.

Zakelijk leasen

Huiskes-Kokkeler is, als mobiliteitspartner in Oost-Nederland, sinds 2023 ook reseller van DOCKR bakfietsen. Daarom bieden wij nu zakelijk lease abonnementen voor DOCKR modellen aan. Het meeste compacte model die wij aanbieden voor zakelijk lease is de Kettler M. Dit model kunt u nu al vanaf € 289 per maand leasen.

De Kettler M specificaties

Zakelijke leaseprijzen

Zie hier de abonnementen die wij aanbieden voor de Kettler M met de bijbehorende prijzen.*

Maandtarief voor 24 maanden abonnement€ 289
Maandtarief voor 12 maanden abonnement€ 309
Maandtarief voor 6 maanden abonnement€ 329
Maandtarief voor 3 maanden abonnement€ 339
Maandtarief voor maandabonnement€ 369

*prijzen zijn gebaseerd op een uitvoering met 1 accu, voor een uitvoering met twee accu's komt er per maand € 79 bij op.

DOCKR inrichting

Personaliseer uw Kettler M

Wilt u naamsbekendheid opdoen terwijl u duurzaam door de stad rijdt met uw nieuwe DOCKR Kettler M bakfiets. Dan is het bestickeren van uw bakfiets de perfecte oplossing. Dit zou u zelf kunnen doen in overleg met DOCKR, dan moet u alleen na afloop van uw abonnement de DOCKR weer zonder stickers en rijmlijsten inleveren. U kunt het ook laten doen door DOCKR, hier rekent DOCKR een eenmalig bedrag van € 180 voor.

Ook de inrichting van de bak kunt u personaliseren naar uw wens, bijvoorbeeld schroevenbakjes voor timmermannen. Voor personalisatie van uw bakfiets kunt u met ons contact opnemen via de onderstaande button.

Showroom

Bewonder hem nu in onze showroom

Interesse in de Kettler M maar nog niet helemaal zeker over uw keuze dan kunt u hem komen bewonderen in onze showrooms. De DOCKR bakfietsen zijn te vinden in onze bedrijfswagenshowrooms in Hengelo en Doetinchem. 

Toch een groter model zakelijk leasen?