De Urban Arrow XL

Bent u een ondernemer die grote pakketten bezorgt of veel pakketten tegelijker tijd? Dan is de Urban Arrow XL elektrische cargo bakfiets de perfecte keuze. Met deze wendbare fiets is pakketten bezorgen in de stad een stuk gemakkelijker dan met een auto.

Zakelijk leasen

Huiskes-Kokkeler is, als mobiliteitspartner in Oost-Nederland, sinds 2023 ook reseller van DOCKR bakfietsen. Daarom bieden wij nu zakelijk lease abonnementen voor DOCKR modellen aan. Het grootste model die wij aanbieden voor zakelijk lease is de Urban Arrow XL. Dit model kunt u nu al vanaf € 309 per maand leasen.

De Urban Arrow XL specificaties

Zakelijke leaseprijzen

Zie hier de abonnementen die wij aanbieden voor de Urban Arrow XL met de bijbehorende prijzen.*

Maandtarief voor 24 maanden abonnement€ 309
Maandtarief voor 12 maanden abonnement€ 329
Maandtarief voor 6 maanden abonnement€ 349
Maandtarief voor 3 maanden abonnement€ 359
Maandtarief voor maandabonnement€ 389

*prijzen zijn gebaseerd op een uitvoering met 1 accu, voor een uitvoering met twee accu's komt er per maand € 79 bij op.

DOCKR inrichting

Personaliseer uw Urban Arrow XL

Wilt u naamsbekendheid opdoen terwijl u duurzaam door de stad rijdt met uw nieuwe DOCKR Urban Arrow XL bakfiets. Dan is het bestickeren van uw bakfiets de perfecte oplossing. Dit zou u zelf kunnen doen in overleg met DOCKR, dan moet u alleen na afloop van uw abonnement de DOCKR weer zonder stickers en rijmlijsten inleveren. U kunt het ook laten doen door DOCKR, hier rekent DOCKR een eenmalig bedrag van € 350 voor.

Ook de inrichting van de bak kunt u personaliseren naar uw wens, bijvoorbeeld schroevenbakjes voor timmermannen. Voor personalisatie van uw bakfiets kunt u met ons contact opnemen via de onderstaande button.

Test hem nu

Wil u testen of de Urban Arrow XL iets voor uw bedrijf is of heeft u vervangend vervoer nodig voor uw bedrijf? Dan kunt u bij Huiskes-Kokkeler de Urban Arrow XL nu ook zakelijk huren. Bekijk de tarieven op de verhuurpagina van de Urban Arrow XL.

Bekijk de Urban Arrow XL nu in onze showroom

U kunt de DOCKR Urban Arrow XL nu komen bewonderen in onze showrooms! De DOCKR bakfietsen zijn te vinden in onze bedrijfswagenshowrooms in Hengelo en Doetinchem. 

Toch een kleiner model zakelijk leasen?