Courantheidsklasse

Courantheidsklasse

Bent u geïnteresseerd in het leasen van auto’s, maar wilt u bij onvoorziene omstandigheden niet vastzitten aan langlopende contracten? Dan is de Courantheidsklasse interessant voor u.

Wanneer één van uw medewerkers de organisatie verlaat en zijn / haar leaseauto is voor uw organisatie overbodig, dan loopt u bij veel leasemaatschappijen tegen een hoge afkoopsom aan. Hiervoor hebben wij de Courantheidsklasse in het leven geroepen.

Hoe werkt het?

U kiest een nieuwe leaseauto uit onze Courantheidsklasse lijst. Deze lijst bevat zeer courante auto’s van verschillende merken uit alle mogelijke klasses, van een Volkswagen Up! tot een Audi A6. Kijk onderaan deze pagina voor de uitgebreide Courantheisklasse lijst (verdeeld in compact, midden en groot). Verlaat uw medewerker de organisatie gedurende het leasecontract? Dan levert u de auto gewoon bij ons in en rekenen wij geen afkoopkosten. Zo simpel is het.

Wat zijn de voordelen?

Voor uw organisatie zijn de belangrijkste voordelen dat u niet tegen onverwachte kosten aanloopt bij vertrek van een medewerker én u profiteert van een grotere flexibiliteit in uw wagenpark. Tegelijkertijd profiteren uw medewerkers van een ruime keuzemogelijkheid uit zeer interessante modellen.

Wat zijn de belangrijkste voorwaarden?

Enkel organisaties die minimaal 3 leasecontracten onderbrengen bij HK Autolease kunnen deelnemen aan de Courantheidsklasse. De looptijd van een leasecontract binnen de Courantheidsklasse is maximaal gelijk aan de looptijd van het arbeidscontract van de berijder. De maximale looptijd van een leasecontract binnen de Courantheidsklasse is 48 maanden.

U wilt meer weten?

Voor persoonlijk advies, een offerte of meer informatie, kunt u terecht bij onze leaseadviseurs: (074) 255 41 01 of stel uw vraag via onderstaande knop.