Preview event: ID.7 | Passat | Tiguan | Touareg

Exclusief bij Huiskes-Kokkeler Hengelo

Beleef de nieuwste Volkswagen modellen bij Huiskes-Kokkeler

Op donderdag 23 november 2023 organiseren we een korte preview van de nieuwste Volkswagen modellen: ID.7, Passat, Tiguan en Touareg. U bent van harte welkom om exclusief kennis te maken met deze modellen, nog vóór de officiële introductie. Gelieve verzoeken wij u om u aan te melden via de onderstaande button: 'Aanmeld formulier'. Zodat wij, als team Huiskes-Kokkeler, u optimaal van dienst kunnen zijn!

LocatieHuiskes-Kokkeler Hengelo
AdresGoudstraat 65 Hengelo
Datumdonderdag 23 november 2023
Tijdstip14:00 t/m 20:00

*De Volkswagen modellen zijn slechts voor een beperkte tijd beschikbaar en daarom organiseren we dit evenement alleen in Hengelo (ov).

De nieuwe elektrische Volkswagen ID.7

De Volkswagen ID.7, de eerste elektrische sedan met een actieradius van 600 kilometer. De ID.7 is na de ID.3, ID.4, ID.5, ID.6 (uitsluitend voor de Chinese markt) en natuurlijk de ID. Buzz de zesde 100% elektrische Volkswagen. De ID.7 maakt lange reizen, mede door het doorontwikkelde interieur, een stuk korter. 

De nieuwe Volkswagen Passat

De alweer negende generatie van de Passat Variant symboliseert een erfenis van design naar de tijd van nu met echte allure. De aandrijflijn krijgt een vernieuwing met drie nieuwe plug-in en mild-hybride opties. Aan de voorzijde is de negende generatie Passat vernieuwd met duidelijke LED-koplampen, twee modules die krachten bundelen met slanke LED-dagrijverlichting daarboven.

De nieuwe Volkswagen Tiguan

Met de nieuwe Volkswagen Tiguan gaat het model alweer over naar zijn derde generatie. Sinds zijn debuut in 2007 hebben meer dan 7,5 miljoen kopers de voorkeur gegeven aan deze SUV. Er komt een brede motorrange en er keuze uit voorwiel- en vierwielaandrijving, vier ieder wat wils dus.  Vanaf het eerste kwartaal van 2024 zal de Volkswagen Tiguan bij ons in de showroom te bewonderen zijn. 

De nieuwe Volkswagen Touareg

De vernieuwde Touareg brengt luxe, comfort en rijervaring naar een nieuwe dimensie. Met de plug-in hybride technieken in de Touareg is een elektrische actieradius tot wel 50 kilometer mogelijk. De elektromotor wordt gecombineerd met de 3.0 liter V6 benzinemotor. De vernieuwde Volkswagen Touareg is nu te bestellen bij Huiskes-Kokkeler.

Een unieke kans om de Volkswagen modellen vervroegd te bewonderen

De nieuwste Volkswagen ID.7 en Touareg zullen eind dit jaar bij ons in de showrooms te vinden zijn. De Passat, Tiguan zijn pas vanaf het eerste kwartaal van 2024 bij ons in de showroom te bewonderen. Maak gebruik van deze unieke kans om de modellen in het echt te gaan ervaren. Het preview event vindt plaats in onze showroom, hier kunt u de auto's ervaren door hen van buiten te bekijken en in de auto plaats te nemen. Proefrijden is echter niet mogelijk! 

Wij als team Huiskes-Kokkeler heten u van harte welkom in onze showroom tijdens dit preview event!