Algemeen

Algemeen

U wilt meer weten over Huiskes-Kokkeler? Bekijk hieronder de meest gestelde vragen.

Sponsoring

 • Hoe kom ik in aanmerking voor sponsoring?

  Huiskes-Kokkeler Automobielbedrijven hecht veel waarde aan gelijke kansen. Alle aanvragen m.b.t. adverteren en sponsoring worden dan ook zorgvuldig door ons in overweging genomen. Hierbij wordt gekeken of het past in onze merkstrategie en in ons beleid. Wanneer u het sponsorformulier zo compleet mogelijk invult zullen wij uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling nemen.

 • Ik heb een clubkaart van FC Twente, hebben jullie ook acties voor supporters?

  Huiskes-Kokkeler is de trotse auto- en leasepartner van FC Twente. Wij bieden daarom alle supporters van FC Twente de mogelijkheid om voor een gereduceerd tarief een auto te huren. Op vertoon van uw seizoenskaart of clubkaart krijgt u 15% korting op het huurbedrag. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en geldt niet voor de specials. Daarnaast is, op vertoon van de FC Twente familiepas, een APK keuring helemaal gratis!

Kopen

 • Zit er standaard garantie op een occasion?

  Onze occasions worden altijd geleverd met garantie. Kiest u voor een Volkswagen, Audi, SEAT of ŠKODA die jonger is dan 6 jaar en minder dan 160.000 kilometer op de teller heeft staan? Dan profiteert u van de voordelen van een Das WeltAuto. U krijgt naast 12 maanden garantie ook gratis een 130 punten check, mobiliteitsservice en een goede inruilprijs voor uw huidige auto.

  Kiest u een occasion die ouder is dan 6 jaar of een kilometerstand heeft die hoger is dan 160.000 kilometer? Dan krijgt u altijd 6 maanden BOVAG Garantie/Autotrust. 

 • Kan ik mijn auto hier inruilen?

  Uw huidige voertuig mag u altijd inruilen bij ons. Heeft u een auto gevonden waar u interesse in heeft? Op de pagina waar het voertuig vertoond wordt kunt u eenvoudig een inruilvoorstel aanvragen. Zorg er altijd voor dat u duidelijke foto's naar ons stuurt voor een, zo compleet mogelijk, voorstel.

 • Wat zijn demo-modellen?

  Demo-modellen zijn voertuigen die door ons worden gebruikt voor het maken van onder andere proefritten en intern gebruik.

Occasions

 • Ik heb mijn Audi niet bij jullie gekocht, maar kan ik deze wel laten controleren?

  Voor maar € 39 controleert Huiskes-Kokkeler Audi uw nieuwe aanwinst op 18 punten en steenslag of andere beschadigingen. Zo ontvangt u een compleet overzicht van de technische staat van uw Audi en krijgt u advies van onze technische experts over toekomstig onderhoud. Na deze kennismaking rijdt u met een zeker en veilig gevoel in uw ‘nieuwe’ Audi. U kunt binnen 3 maanden na aankoop gebruik maken van deze check en deze is alleen mogelijk als de Audi niet bij een officiële Audi-dealer is gekocht.

 • Ik heb mijn Volkswagen niet bij jullie gekocht, maar kan ik deze wel laten controleren?

  Voor maar € 39 controleert Huiskes-Kokkeler uw nieuwe aanwinst op de volgende punten:

  » Verlichting
  » Remmen
  » Onderstel
  » Ruitenwisserbladen
  » Banden
  » Motorruimte
  » Interieur
  » Elektrische installatie
  » Infotainment
  » Carrosserie

  Zo ontvangt u een compleet overzicht van de technische staat van uw Volkswagen en krijgt u advies van onze technische experts over toekomstig onderhoud. Na deze kennismaking rijdt u met een zeker en veilig gevoel in uw ‘nieuwe’ Volkswagen. Tijdelijk heeft Volkswagen een extra aantrekkelijk aanbod. U krijgt bovenop de voordelige Welkomstcheck nu ook gratis een mattenset. Direct een afspraak maken?

 • Ik heb mijn SEAT niet bij jullie gekocht, maar kan ik deze wel laten controleren?

  Heeft u net een tweedehands SEAT aangeschaft dan kunt u gebruik maken van de gratis SEAT Welkomstcheck. De officiële SEAT-dealer controleert uw SEAT dan op 25 punten. Tevens ontvangt u een compleet overzicht van de technische staat van uw SEAT en krijgt u advies van onze technische experts over toekomstig onderhoud. Zo weet u zeker dat u veilig de weg op kunt met uw nieuwe aankoop.

  Uw nieuwe auto wordt gecontroleerd op de volgende punten:

  » Verlichting
  » Remmen
  » Onderstel
  » Ruitenwisserbladen
  » Banden
  » Motorruimte
  » Interieur
  » Elektrische installatie
  » Infotainment
  » Carrosserie

Een andere vraag?

Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

Neem contact op