Zakelijk leasen

Zakelijk leasen

U wilt meer weten over zakelijk leasen bij Huiskes-Kokkeler? Bekijk hieronder de meest gestelde vragen.

Algemeen

Buitenland

 • Is mijn aanhanger en/of caravan meeverzekerd?

  Wij gaan ervan uit dat uw aanhanger/caravan voldoet aan de eisen die de fabrikant van uw auto en de Rijksdienst voor het Wegverkeer daaraan stellen. Als de aanhanger of caravan gekoppeld is aan uw lease-auto, dan is deze uitsluitend verzekerd voor schade aan derden. Diefstal of schade aan uw aanhanger/caravan is niet verzekerd. Wij raden u aan daarvoor zelf een verzekering af te sluiten.

 • Wat moet ik doen bij pech en/of schade in het buitenland?

  Het is natuurlijk ontzettend vervelend om met pech of schade stil te komen staan in het buitenland. Bel bij pech onderweg of schade (zowel in binnen- als buitenland) de HK Autolease alarmlijn: 0031 (0)74-255 47 77. We staan 24 uur per dag, 365 dagen per jaar klaar om u snel weer op weg te helpen.

Leasen

 • Wat is bijtelling?

  Als u in een auto van de zaak ook privé rijdt, moet uw werkgever een bedrag bij uw loon optellen. Dit bedrag is de zogenaamde bijtelling. De hoogte van de bijtelling hangt af van de catalogusprijs en de CO2-uitstoot van de auto waarin u rijdt. Uw werkgever berekent over deze bijtelling loonbelasting/premie volksverzekeringen. Uw nettoloon gaat hierdoor omlaag (bron: Rijksoverheid.nl).

  Rijdt u privé (aantoonbaar) niet meer dan 500 kilometer per jaar? Dan hoeft u geen bijtelling te betalen.

 • Kan ik mijn leaseauto overnemen na het einde van mijn contract?

  Wellicht bent u, of is één van uw collega’s of bekenden geïnteresseerd in de aankoop van de huidige leaseauto. Stuur hierover een email naar vraag@hkautolease.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Service

Voorwaarden

Een andere vraag?

Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

Neem contact op