Garantie

Garantie

Huiskes-Kokkeler staat garant voor kwaliteit. U mag dan ook veel van onze merken verwachten wat betreft veiligheid en zekerheid. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn met uw auto, dan bieden wij verschillende garanties.

Fabrieksgarantie

Op alle nieuwe auto's van onze merken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en VW Bedrijfswagens geldt een fabrieksgarantie van twee jaar zonder enige kilometerbeperking*. Dezelfde garantieperiode geldt (ook zonder kilometerbeperking) voor betaalde reparaties die door Huiskes-Kokkeler zijn uitgevoerd. Hierbij zijn ook alle benodigde originele onderdelen inbegrepen.

Lakgarantie

Gedurende een termijn van maar liefst drie jaar wordt een garantie gegeven op de lak indien er sprake is van materiaal- of fabrieksfouten.

Carrosseriegarantie

Een gloednieuwe auto moet er na tienduizenden kilometers nog net zo uitzien als op de dag dat hij uit de fabriek kwam. Daarom bieden onze merken maar liefst 12 jaar garantie op een volledig verzinkte carrosserie.

Garantie verlengen?

Wilt u de fabrieksgarantie, van twee jaar, van uw nieuwe auto verlengen met één of twee jaar? Ga direct naar Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA of VW Bedrijfswagens.

Alle vermeldingen zijn onder voorbehoud. Voor meer informatie over de garantiebepalingen kunt u direct contact opnemen via onderstaande knop.