Grote beurt

Grote beurt

Is uw auto toe aan een grote beurt en bent u benieuwd wat dit gaat kosten? Bekijk hier direct de onderhoudsprijzen voor uw auto en maak gemakkelijk online een afspraak bij onze werkplaats.

Online werkplaatsafspraak maken

Plan gemakkelijk via onderstaand formulier uw afspraak voor onderhoud, reparaties en bandenwissel in één van onze werkplaatsen.
Wij bevestigen uw afspraak binnen 24 uur per mail of telefonisch.

Niet elke auto heeft de gebruikelijke grote beurt nodig. Bij Huiskes-Kokkeler zijn er twee verschillende varianten van onderhoud: vast en variabel onderhoud. Onder vast onderhoud vallen de kleine en grote beurt.

Auto’s met vast onderhoud moeten jaarlijks of om de 15.000 kilometer langs de werkplaats voor een beurt. Variabel onderhoud, ook wel Longlife onderhoud, is minder vaak nodig dan vast onderhoud. Deze vorm van onderhoud is elke twee jaar nodig of om de 30.000 kilometer. Het is ook mogelijk om het variabele onderhoud om te laten zetten naar vast onderhoud indien u dat graag zou willen.

Benieuwd naar de onderhoudsprijzen voor uw Volkswagen, Audi, SEAT of ŠKODA? Kies dan hieronder uw merk, model en bouwjaar.

Aanvullende werkzaamheden?

Naast de standaard werkzaamheden voor een grote beurt of longlife onderhoud kan het ook zijn dat er aanvullende werkzaamheden nodig zijn. Zo kan het bijvoorbeeld noodzakelijk zijn om het interieurfilter, het luchtfilter voor de motor, het brandstoffilter of de bougies te vervangen. Mochten er aanvullende werkzaamheden nodig zijn dan worden deze altijd vooraf met u besproken. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.