Uw Autolease Partner uit Twente

HK Autolease is de grootste aanbieder van mobiliteit in Oost Nederland. Zowel voor zakelijk leasen, private leasen als wagenparkbeheer zijn wij uw aanspreekpunt.

Top-10 zakelijke leaseauto's

Bij HK Autolease kunt u voor alle merken en modellen terecht. Wij hebben de top-10 meeste gekozen zakelijke modellen alvast voor u op een rij gezet.

Elektrisch rijden eenvoudig gemaakt

Wij maken elektrisch rijden eenvoudig voor u. Wij helpen u bij het kiezen van een elektrische auto welke aansluit op uw wensen. Van elektrische leaseauto tot een laadpaal op het werk of bij u thuis, wij regelen het voor u! 

Connected: inzicht in uw wagenpark

Maak uw wagenpark connected en bespaar op uw brandstofkosten, krijg inzicht in de technische staat van uw auto’s, maak kilometerregistratie eenvoudig, krijg inzicht in rijgedrag en nog meer voordelen.

Uniek: de courantheidsklasse

Uw wagenpark ontwikkelt mee met de ontwikkelingen van uw bedrijf, zowel bij groei als bij krimp. Met de Courantheidsklasseregeling kunt u bij ons flexibel auto’s inleveren.

LeaseSpecials

Een jong gebruikte auto leasen met een korte looptijd en daar niet teveel voor betalen? Kies dan voor een LeaseSpecial van HK Autolease! Het voordeel van een korte looptijd van slechts 12 maanden, gecombineerd met het prijsniveau van een langere looptijd. Daarnaast omvat ons aanbod altijd interessante modellen met een gunstige bijtelling.

Uw voordelen

  • Full Operational Lease

  • Looptijd: 12 maanden

  • 30.000 km per jaar

  • Jong gebruikte auto's

  • Aanbod met gunstige bijtelling

Daarom HK Autolease