Ga de verveling thuis tegen met deze uitdagende winactie. Download, print, vouw en decoreer deze ŠKODA Karoq en win een prachtig schaalmodel van een Volkwagen Kever (1:18).  Degene die zijn of haar ŠKODA Karoq het mooist heeft weten te versieren en ons het meest weet te verassen wint. Je hebt t/m 13 april (2e paasdag) de tijd om jouw winnende meesterwerk in te leveren.

Hoe lever je jouw meesterwerk in? Maak een foto van jouw creatie en upload deze foto via de button hieronder! 

skoda-karoq-paper-model_2

Download hier het schaalmodel van de ŠKODA Karoq

Heb je elke film of serie al gebingewatched en weet je niet meer wat je in deze situatie moet doen? Wij bieden de oplossing. Geheel in stijl hebben wij voor de knutselliefhebbers Volkswagen, ŠKODA en Audi knutselspullen voor uren knutselplezier. Downloaden, printen, kleuren en knutselen maar! 

Maak je eigen verjaardagsversiering geheel in Volkswagenstijl, maak iemand blij met een GTI-geschenkkaart en vergeet nooit meer een verjaardag met deze handige verjaardagskalender in Volkswagen T1-stijl. 

Download deze prachtige Volkswagen vintage posters, een boekenlegger voor de boekenwurmen of een weekkalender om de klusjes in huis op te schrijven.