Koelwagen huren

Koelwagen huren

Bent u tijdelijk op zoek naar de mogelijkheid tot gekoeld transport? Wij kunnen hier in voorzien d.m.v. de VebaBox, een geconditioneerde koelcontainer. U kunt bij ons een gekoelde bedrijfswagen huren met een VebaBox, enkel een VebaBox huren voor in uw huidige bedrijfswagen of een Vebabox in laten bouwen. Lees hieronder meer over de mogelijkheden.

VebaBox: geconditioneerd transport

VebaBox Cool Solutions is de leverancier van de VebaBox en de beste partner om de kwaliteit van uw producten tijdens transport te garanderen. De VebaBox is in te zetten in o.a. de farmaceutische sector, de horeca en catering. De VebaBox is een uitneembare koelcontainer voor gekoeld transport van producten op de juiste temperatuur tussen -18°C en +25°C. Deze VebaBox is geschikt voor vele bedrijfswagens en is gemakkelijk te plaatsen maar ook overzetbaar. De VebaBox maakt gebruik van de stroomvoorziening van de bestelauto of een externe stroombron. 

De VebaBox is leverbaar in verschillende maten en uitvoeringen zodat deze altijd geschikt is voor uw bestelwagen. Zo zijn er VebaBoxen met een inhoud van 450, 850 en 1900 liter. 

Lees meer over de mogelijkheden om de VebaBox in te zetten voor een koelwagen.

VebaBox video
VebaBox video

Koelen, vriezen en verwarmen

  • Koelen, vriezen en verwarmen onderweg

  • Ook op locatie dient de VebaBox als koelcontainer

  • Koel- en vriescombinaties mogelijk

Flexibel inzetbaar

  • Makkelijk overzetbaar naar een ander voertuig

  • In combinatie met niet-geconditioneerd transport

  • Terugverdienen over meerdere bedrijfswagens

Volkswagen koelwagens

De Volkswagen Bedrijfswagens zijn tegenwoordig ook geschikt te maken voor geconditioneerd transport. Hiervoor is Huiskes-Kokkeler een samenwerking aangegaan met VebaBox Cool Solutions, leverancier van temperatuur gerelateerde apparatuur. VebaBox Cool Solutions is de beste partner om de kwaliteit van uw producten tijdens transport te garanderen. De Volkswagen Koelwagens zijn in te zetten in o.a. de farmaceutische sector de horeca en catering. Om onze Volkswagen Bedrijfswagens tot koelwagens om te bouwen maken wij gebruik van de door VebaBox Cool Solutions ontwikkelde en geleverde VebaBox. Ook een koelwagen huren behoort tot de mogelijkheden. 

VebaBox in laten bouwen

Heeft u al een bedrijfswagen en wilt u ook geconditioneerd transport mogelijk maken zonder een koelwagen aan te schaffen? Hiervoor kunt u terecht bij BWI Twente, onderdeel van Huiskes-Kokkeler Autogroep. Zij kunnen voor u op maat een voorstel maken voor de bedrijfswageninrichting met een VebaBox. 

Koelauto huren?

Bent u op zoek naar een koelauto die u tijdelijk wilt gebruiken om geconditioneerd/gekoeld transport mogelijk te maken? Ook dan bent u bij Huiskes-Kokkeler Verhuur aan het juiste adres. U kunt zowel een bedrijfswagen in combinatie met de VebaBox, als een losse VebaBox huren. Zo kunt u bijvoorbeeld uw Volkswagen Caddy eenvoudig tijdelijk 'ombouwen' tot een Caddy koelwagen.