Waarom kiezen voor HK Autolease?

Wij geven u vijf redenen.

1. 800 gerenommeerde organisaties gingen u al voor!

HK Autolease verzorgt het wagenparkbeheer voor ruim 800, voornamelijk Twentse, bedrijven en organisaties. Dit zijn grote bedrijven met enkele honderden auto’s tot kleine bedrijven die enkele voertuigen bij ons leasen. Uw bedrijf verandert, dus vraagt u van ons om ook het wagenpark mee te laten veranderen. Daarbij staat een concrete aanpak met een vast aanspreekpunt voorop. Uit ons eigen klanttevredenheidsonderzoek blijkt dat veel klanten waarde hechten aan de korte lijnen en het meedenken in praktische oplossingen. Denken en handelen vanuit onze klant. En is er toch nog een probleem? Dan zijn we altijd in de buurt.

2. Courantheidsklasseregeling: nooit meer afkoopkosten!

Onze Courantheidsklasseregeling is een uniek product in de leasewereld. Indien u een auto kiest uit onze courantheidsklasse A, met een ruime selectie van courante auto’s, kunt u in geval van bedrijfsinkrimping of ontslag van een medewerker uw leaseauto zonder afkoopkosten vervroegd inleveren. U betaalt dus niet de gebruikelijke boete voor vervroegde inlevering van uw auto. Hiermee vergroot u de flexibiliteit van uw wagenpark en verlaagt u uw bedrijfsrisico’s. Vraag uw leaseadviseur naar de voorwaarden en onze Courantheidsklasse A lijst, of klik hier om meer over de courantheidsklasse te lezen.

3. Erkend private lease aanbieder

Wij bieden medewerkers van uw bedrijf en particulieren in het algemeen, de mogelijkheid om privé duurzaam een auto bij ons te leasen. Aan Privé Lease zijn verschillende voordelen verbonden. Voor de gebruiker zijn de voordelen dat er géén bijtelling verschuldigd is, de maandelijkse autolasten vaak lager zijn dan de autolasten van de huidige (minder zuinige en minder duurzame) auto en er een vast bedrag per maand wordt betaald waarbij alle risico’s zijn afgedekt. 

Daarnaast zijn wij in het bezit van het Keurmerk Private Lease. Keurmerk Private Lease is hét kwaliteitskeurmerk om betrouwbaar een privé leasecontract af te sluiten. Het keurmerk is in samenwerking met de Consumentenbond ontwikkeld. De onafhankelijke Stichting Keurmerk Private Lease reikt het keurmerk uit. Als aanbieder van privé lease zijn wij uitgebreid getoetst voordat we het keurmerk kregen. We houden ons aan de Algemene voorwaarden met eerlijke spelregels. Zo kunt u met een gerust hart kiezen voor private lease.


4. De scherpste prijzen

Wij maken deel uit van het grootste autobedrijf van Twente. Dat levert ons substantiële inkoopvoordelen op, voor alle merken, omdat wij groot inkopen in de nationale en internationale markt. Daarnaast beschikt Huiskes-Kokkeler Autogroep over een universeel schadebedrijf (Hanterink), bedrijfswagenombouw (BWI Twente) en de verhuur van auto's (HK Autoverhuur). Hierdoor kunnen wij u voor alle onderdelen van het leasecontract een scherpe aanbieding doen. Profiteer mee en zie er op toe dat u elders niet te veel betaalt!

5. Modern wagenparkbeheer en autoregelingen op maat

Wij zijn groot genoeg om u de meest moderne online modules aan te bieden en klein genoeg om maatwerk te leveren. Daarmee sturen wij gezamenlijk uw autokosten. Wij werken autoregelingen uit die specifiek afgestemd zijn op uw bedrijf. Dat gebeurt in de praktijk door één van onze leaseadviseurs in samenwerking met een medewerker van uw organisatie. Er ontstaat dan puur maatwerk, met alle bijkomende voordelen. Hierin kunnen wij tevens gericht advies geven op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Heeft u een vraag voor ons?

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over leasen bij HK Autolease? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.