LeaseSpecials

Wilt u een jong gebruikte auto gaan leasen met een korte looptijd en daar niet teveel voor betalen? Kies dan voor een LeaseSpecial van HK Autolease! Het voordeel van een korte looptijd van slechts 12 maanden, gecombineerd met een voordelig prijsniveau van een langere looptijd. Daarnaast omvat dit aanbod altijd interessante modellen met een gunstige bijtelling.

De voordelen van een LeaseSpecial

  • Aanbod met een gunstige bijtellling
  • Korte looptijd van slechts 12 maanden
  • Full Operational Lease
  • 24/7 pechhulp in heel Europa
  • Winterbanden & vervangend vervoer optioneel

Flexibiliteit in het wagenparkbeheer

"De LeaseSpecials en de courantheidsklasse-regeling van HK Autolease bieden ons veel flexibiliteit. In combinatie met het goede contact zorgt dit voor een optimale samenwerking tussen beide partijen"

Rutger Siemerink - Eigenaar en directeur DRDS

Bent u een startende ondernemer?

Met onze gunstige kredietacceptatie rijdt u een Leasespecial met een borgsom van slechts 2 maandtermijnen. Als startende ondernemer profiteert u van een scherp leasetarief voor een korte looptijd van 12 maanden.

Werknemer met een tijdelijk contract?

Een leasecontract wat overeenkomt met de duur van een tijdelijke arbeidsovereenkomst is veelal zeer gewenst . U zit met een LeaseSpecial niet vast aan een lange looptijd en kunt in vele gevallen na 12 maanden het contract eenvoudig verlengen.

Kortstondig project op de agenda staan?

Bij kortlopende projecten of evenementen biedt een LeaseSpecial uitkomst aan zowel bedrijf en werknemer. Zo beschikt u altijd over een wagenpark dat aansluit bij uw actuele mobiliteitsbehoefte, gecombineerd met een voordelig prijsniveau van een langere looptijd.