Leasevormen

Leasevormen

HK Autolease biedt u een breed scala aan leasevormen. Uw bedrijfsspecifieke en/of persoonlijke situatie bepaalt welke leasevorm het best bij u past.

Zo varieert ons dienstenaanbod van full operational lease tot aan wagenparkbeheer, en van een contract van een paar maanden tot een contract van een aantal jaar.

Full Operational Lease

Het grote voordeel van Full operational lease: u weet vooraf tot op de cent nauwkeurig hoeveel u kwijt bent. Bovendien legt deze vorm van autogebruik geen beslag op de liquiditeit van uw onderneming. Dat alles is vooral prettig wanneer u een groot wagenpark heeft.

Netto Operational Lease

Bij Netto Operational Lease heeft u als berijder de mogelijkheid om uw leaseauto aan het einde van de contractperiode over te nemen. Het operationele gedeelte verzorgt u geheel of gedeeltelijk zelf.

De voordelenFull Operational LeaseNetto Operational Lease
U bepaalt zelf het automerk en het type dat u wenst X X
HK Autolease koopt de auto aan, waardoor deze niet op uw balans voorkomt. X X
Het kenteken kan zowel op naam van HK Autolease als van uw bedrijf staan. X  
Het kenteken staat op naam van HK Autolease.   X
Uw financiële middelen blijven beschikbaar voor de bedrijfsvoering. X X
Het restwaarderisico aan het eind van de contractperiode ligt geheel bij HK Autolease. X X
U profiteert van verschillende extra services. X  

U hoeft niets te regelen of te administreren.

X  

U heeft te maken met slechts één vast bedrag per maand.

X  

Het operationele gedeelte wordt geheel door HK Autolease verzorgd (verzekering, onderhoud, reparaties, schadeafwikkeling)

X  

Wagenparkbeheer

Uw eigen voertuigen, maar met de voordelen van Full Operational lease? Ook dit is mogelijk. Verzekering, onderhoud, reparaties, schadeafwikkeling, houderschapsbelasting, vervangend vervoer, hulpdiensten en brandstofadministratie. U bepaalt zelf wat u door HK Autolease wilt laten verzorgen.

Hiermee bespaart u veel tijd en adminstratief werk. Bovendien krijgt u advies op maat over bijvoorbeeld fiscale ontwikkelingen en autoregelingen. Wanneer u dat wilt, verzorgen wij alle contacten met uw werknemers omtrent hun auto van de zaak. U kunt op elk gewenst moment een rapportage ontvangen met de benodigde informatie.

Short Lease

Geeft u een nieuwe of tijdelijke medewerker meteen een lease auto? Dat kan zonder risico met Shortlease. U bent slechts voor korte tijd aan het contract gebonden (2 tot 12 maanden) met een opzegtermijn van 1 maand. Blijft de medewerker? Dan kunnen we het shortleasecontract met terugwerkende kracht omzetten naar een regulier leasecontract. Omdat shortleasen duurder is, ontvangt u het verschil terug. Het is uiteraard ook mogelijk om een shortleasecontract te verlengen.

Tot slot wijzen we u op onze Courantheidsklasse Regeling. Kiest u voor een courante auto, dan kunt u sowieso uw leasecontract op elk moment beëindigen. Zonder vragen en zonder discussie.

Meer informatie?

Voor persoonlijk advies, een offerte of meer informatie, kunt u terecht bij onze leaseadviseurs: (074) 255 41 01 of neem via onderstaande knop contact met ons op.