800_q4sportbacke-tron1

Nieuwe Audi Q4 Sportback e-tron vanaf nu te bewonderen in onze showroom

De geheel nieuwe Audi Q4 Sportback e-tron staat bij ons in de showroom. Naast de SUV is de Sportback de tweede carrosserievariant van de volledig elektrische Q4 e-tron, die de sterke eigenschappen van de Q4 e-tron SUV combineert met een sportief en sierlijk design. Mocht u voor extra stijl en elegantie gaan, is de Audi Q4 Sportback e-tron met zijn aflopende daklijn en coupé-stijl dé uitvoering voor u. 

Daarnaast bevordert de aflopende daklijn ook de cW-waarde (0,26) van de auto. Dit betekent dat de luchtweerstandswaarde nog minder is dan de Q4 e-tron SUV, wat een positieve invloed heeft op de actieradius en prestaties. De Sportback-variant is leverbaar in drie verschillende editions met een vanafprijs van € 50.205.

Volop mogelijkheden

De Q4 Sportback e-tron is leverbaar in drie vermogensversies, waarvan elke versie is geschikt voor snelladen. Onafhankelijk van de gekozen capaciteit is het accupakket van 5% naar 80% op te laden in circa 38 min. De vermogensvarianten zijn als volgt:

VermogensvariantAccupakketAandrijving 
e-tron 35: 125kW/170 pk52 kWhAchterwiel
e-tron 40: 150 kW/204 pk77 kWhAchterwiel
e-tron 50: 220 kW/299 pk77 kWhQuattro

Vertrouwde editions

Qua uitvoeringen is de Q4 Sportback e-tron beschikbaar in de welbekende editions: Edition, Advanced edition en S edition. Deze editions bieden u de mogelijkheid om uw persoonlijke accenten toe te voegen aan uw Q4 Sportback e-tron. Af-fabriek zijn alle editions voorzien van LED-koplampen en -achterlichten, voorverwarming en -ventilatie van het interieur, cruise control, snelheidsbegrenzer, DAB+ radio, automatische airconditioning en een elektrisch bedienbare achterklep.

Toevoegend beschikt de Edition over 19-inch lichtmetalen velgen, Audi sound system, Audi smartphone interface en Parkeerhulp achter. De Advanced edition overtreft de Edition met o.a. Audi virtual cockpit, sportstoelen, MMI navigatie plus, Matrix LED-koplampen en doorlopende achterlichten inclusief dynamische richtingaanwijzers. Als kers op de taart wordt de Q4 sportback e-tron voorzien van de sportieve toevoeging van S line met veel luxe en extra rij-assistentiesystemen voor een maximaal comfort en een hoog veiligheidsniveau, mits u voor de S edition gaat.

Vanzelfsprekend biedt de uitgebreide optielijst vele mogelijkheden voor aanvullende personalisatie.

Nu te rijden

De Q4 Sportback e-tron is bestelbaar en te configureren naar uw wens, maar ook beschikbaar voor een proefrit. De vanafprijs is vastgesteld op € 50.205 voor de Audi Q4 Sportback 35 e-tron Edition. Zakelijke rijders kunnen dit jaar nog profiteren van een 5-jarig 12%-bijtellingstarief, waarbij slechts 12% wordt bijgeteld over de eerste € 40.000 van de fiscale waarde.