COVID-hero

Onze showrooms zijn weer open voor iedereen, wees welkom!

Update 14 januari 2022:

We doen er alles aan om u ook nu mobiliteitsgemak te bieden. Onze showrooms zijn weer geopend en we hanteren hierbij de richtlijnen en adviezen van het RIVM. Zo desinfecteren wij de auto en sleutel na elk contact. Onze fysieke showrooms zijn ook weer open voor vrije inloop, we helpen u graag verder. Dus voor afleveringen, taxaties of proefritten kunnen we u gewoon weer in onze showrooms ontvangen (op veilige afstand). Bel, mail of app ons voor de mogelijkheden, we zijn u graag van dienst!

Onze coronavirus-maatregelen:

De gezondheid en veiligheid van u en onze medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. Tegelijkertijd willen we u ook zoveel mogelijk de service bieden die u van ons gewend bent, of het nou om onderhoud gaat of om de aanschaf van een auto, al onze bedrijfsonderdelen staan voor u klaar! 

Onze Coronamaatregelen zijn o.a.:

  • Onze showrooms zijn geopend en we hanteren de basismaatregelen
  • Onze werkplaatsen en servicebalies zijn gewoon geopend
  • Onze verkoopadviseurs staan ook telefonisch en online (bijv. WhatsApp, Videocall) voor u klaar
  • Op verzoek halen en brengen uw auto graag bij een werkplaatsafspraak tegen een kleine vergoeding.

We vragen u vriendelijk om de maatregelen vanuit het RIVM ook in acht te nemen bij uw bezoek. Dat betekent ook dat u even niet bij ons naar binnen mag bij mogelijke ziekteverschijnselen.

Onze medewerkers zijn goed geïnstrueerd over het voorkomen van de verspreiding van het virus en worden op de hoogte gehouden van het actuele nieuws over corona.

Wij rekenen op uw begrip. 

- Het team van Huiskes-Kokkeler.

Op afstand een auto kopen? Wij zijn bereikbaar!

Showroombezoek
Onze showrooms zijn weer geopend voor vrije inloop! Wilt u meer weten over een auto, product of een auto aanschaffen? Kom gerust langs. Of neem contact op met onze medewerkers; onze medewerkers zijn bereikbaar voor advies of een afspraak.

Whatsappen met een medewerker?
Heeft u vragen of wilt u contact opnemen met een medewerker? Dan kunt u ook whatsappen.

De auto bekijken via videoberichten, of live via facetime?
Video ontvangen via Whatsapp of zelfs live via facetime videobellen is ook mogelijk. Zo kunt u de auto op afstand bekijken en hoeft u niet uit huis. U kunt ons hiervoor bellen op 074-255 41 41, onze verkoper neemt dan contact met u op.

Proefrit, auto taxeren of bekijken?
Dit is mogelijk op afstand of gewoon in onze showrooms. 

Aflevering van de auto aan huis is mogelijk!
Heeft u de auto gevonden die u zocht? Eventueel leveren we de auto graag veilig bij u thuis af. De uitleg over de auto doen we thuis, op afstand via videobellen of telefonisch, wat u zelf wenst. 

Extra contactmogelijkheden
Play

Extra contactmogelijkheden

Bekijk in deze video de mogelijkheden om in contact te komen met onze medewerkers, aankoopadviezen te krijgen, informatie op te vragen en om een werkplaatsafspraak te maken.

Onze werkplaatsen zijn geopend. Plan hier uw afspraak in:

Uw auto inplannen voor APK, onderhoud, reparaties of een bandenwissel? Dat kan eenvoudig via onze online planner. Gaat u liever helemaal de deur niet uit? Geef dit dan aan, voor een kleine vergoeding kunnen wij uw auto ook halen en brengen.

Heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons op via 074-255 41 41 of gebruik onderstaande button.