Achteraf cruise control inbouwen: Volkswagen Up!, ŠKODA Citigo en SEAT Mii

Is uw Up!, Mii of Citigo niet uitgerust met cruise control? Vanaf heden is het mogelijk om achteraf alsnog een originele cruise control in te bouwen, voor een tijdelijke actieprijs van (normaal € 655€ 379 inclusief montage! Bovendien krijgt u gratis vervangend vervoer tijdens de werkzaamheden.

Rij veiliger en zuiniger met cruise control:
Het gebruik van cruise control biedt vele voordelen. Zo kunt u nóg meer besparen op brandstofkosten door een veel constantere snelheid. Deze constante snelheid betekent ook dat u uw aandacht beter bij het verkeer kunt houden in plaats van de snelheidsmeter uit angst voor snelheidsovertredingen. Het biedt ook meer comfort; rijden zonder de voet op het gaspedaal vermindert de kans op nek- en rugklachten en vermoeidheid. 

Of u nu veel of weinig kilometers moet maken, u komt uitgeruster aan, rijdt zuiniger en bovendien veiliger.

Cruise-control

Voordelen van cruise control

Voordelen van cruise control:
✔ Zuiniger rijden
✔ Veiliger rijden, minder letten op de snelheidsmeter
✔ Meer rijcomfort
✔ Minder vermoeidheid

Let op: inbouw is in bijna alle gevallen mogelijk vanaf de uitvoering Move Up!, Citigo Ambition, Mii Style en hoger. Inclusief BTW en 2 jaar garantie.

 

Eenvoudige bediening van de cruise control

De werking van een cruise control is zeer eenvoudig; u accelereert tot de gewenste snelheid, drukt op de bedieningshendel en uw snelheid is ingesteld. Vervolgens kunt u het gaspedaal los laten en hoeft u niet meer op de snelheidsmeter te letten. Bij aanraking van het rem- of koppelingspedaal schakelt de cruise control vanzelf weer uit.

Gebruik maken van deze actie?

Wij nodigen u van harte uit om gebruik te maken van deze actie. Gebruik onderstaande knop of bel 074 - 255 47 32 voor meer informatie of een afspraak.

Actieperiode

Deze actie geldt van 14 mei t/m 31 december 2020. Inbouw is in bijna alle gevallen mogelijk vanaf de uitvoering Move Up!, Citigo Ambition, Mii Style en hoger. Inclusief BTW en 2 jaar garantie.