Gratis accucheck en 10% korting op accu's

De afgelopen maanden hebben wij een toename gemerkt aan pechgevallen door een lege accu. Dit komt omdat de auto veel minder gebruikt wordt en dus ook de accu niet wordt bijgeladen. De auto krijgt dan te weinig spanning om goed te kunnen starten. In een aantal gevallen bleek de accu aan vervanging toe, maar in de meeste gevallen was een oplaadsessie voldoende.

Merkt u dat het starten van de auto zwakker gaat?
Of twijfelt u over de conditie van uw accu? Kom langs een van onze vestigingen voor een gratis accutest. U krijgt dan van ons een testrapport met daarin de conditie van uw accu aangegeven.

Kosten?
• Accucheck met testrapport: GRATIS
• Bij vervanging: 10% korting op een nieuwe accu

Accutip:

Door de coronacrisis worden auto's veel minder gebruikt. Probeer toch af en toe een lange rit (minimaal 20 minuten) te maken om de conditie van (met name) uw accu op peil te houden. Of maak gebruik van een druppel-/acculader, die de accu via een stopcontact oplaadt en in conditie houdt.

Accucheck

Gebruik maken van deze actie?

U hoeft hiervoor geen afspraak te maken (maar dat mag natuurlijk wel) en kunt naar een van onze vestigingen rijden. De accutest wordt dan uitgevoerd terwijl u er zelf bij bent. Bij vragen kunt u bellen met onze servicemedewerkers via 074-255 47 32 of door gebruik te maken van onderstaande button.

Graag tot ziens bij een van onze vestigingen!

Gratis accucheck combineren met andere werkzaamheden?

Plan dan hieronder online een afspraak in. Wij zorgen dan dat de accucheck wordt uitgevoerd tijdens de overige werkzaamheden aan uw auto.

Actievoorwaarden

Actie geldt alleen voor Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en VW Bedrijfswagens.