Huiskes-Kokkeler is officieel partner van Triathlon Holten

Na twee jaar afgelasting staat de Triathlon Holten weer op het programma. De 36ste editie van de Triathlon Holten vindt plaats op vrijdag 1 en zaterdag 2 juli aanstaande. In dit gezellige triathlondorp worden dan onder andere een Europe Triathlon Junior Cup (1 juli) en een Europe Triathlon Premium Cup (2 juli) gehouden. Daarnaast staan eveneens weer diverse wedstrijden voor recreanten op het programma. Huiskes-Kokkeler Autogroep zal als partner dit spectaculaire evenement steunen, u ook?

_3702_1576055919

De Triathlon Holten is sinds jaar en dag een toonaangevend sportevenement. Jaarlijks reizen topsporters van over de hele wereld en recreanten uit heel Nederland af naar het Sallandse dorp om zich te wagen aan het altijd uitdagende parcours. Na de twee jaar afgelasting zal de spanning groter zijn dan ooit, waardoor spektakel gegarandeerd is.

Wilt u er graag bij zijn? Kijk voor meer informatie over het bezoeken van dit evenement op https://www.triathlonholten.nl/nl/bezoekers/. Hopelijk bent u erbij en beleeft u dit prachtige evenement samen met ons!

We wensen alvast alle deelnemers heel veel succes en sportiviteit!