cupra-levels-up-its-partnership-with-european-esports-organisation-koi-to-compete-in-the-lec-next-year-08-hq

CUPRA verdiept samenwerking met Europees eSports-team KOI voor League of Legends

CUPRA gaat de samenwerking met KOI verder verdiepen. De KOI is de eSports Club van ster-streamer/presentator Ibai Llanos en voormalig FC Barcelona-voetballer Gerard Piqué. Het Spaanse automerk trad in 2022 in eerste instantie toe als teampartner, maar groeit dankzij de nieuwe overeenkomst uit tot de officiële autopartner van KOI in de League of Legends.

cupra-levels-up-its-partnership-with-european-esports-organisation-koi-to-compete-in-the-lec-next-year-04-hq

Nieuwe ambassadeur

KOI neemt deel aan het Europese League of Legends-kampioenschap (LEC) 2023 en wordt voorzien van het CUPRA-logo op de kleding van de teamleden. Ibai Llanos is naast de eSports Streamer van het Jaar 2022 ook een bekend CUPRA-gezicht en wordt tevens KOI’s nieuwe ambassadeur. De aankondiging komt op het moment dat Ibai het recht heeft verworven om LEC-games met het KOI-team uit te zenden op zijn persoonlijke Twitch-kanaal, dat is zeer opvallend te noemen.

De inschrijving van KOI in de LEC volgde na een fusie met Rogue in oktober, waarbij beide eSports-teams een strategische alliantie hebben gevormd om een team te leveren dat klaar is voor het kampioenschap in League of Legends.

cupra-levels-up-its-partnership-with-european-esports-organisation-koi-to-compete-in-the-lec-next-year-02-hq

CUPRA verlegt de grenzen

Antonino Labate, Director of Strategy, Business Development & Operations van CUPRA meldt er het volgende over: “CUPRA daagt de gevestigde orde uit en verlegt steeds de grenzen, dat onderstrepen we met dit partnership. We gaan samenwerken met één van de meest spraakmakende en gepassioneerde teams in eSports. Met dit partnerschap maakt CUPRA zich sterk voor het talent van jongere generaties die helemaal opgaan in de content van nieuwe, digitale formats.”