Zorgeloos rijden voor een vast maandbedrag

Flexibel rijden krijgt een nieuwe wending door de SEAT Ibiza, waarbij er met een flexibel maandabonnement van SEAT, de Ibiza binnen drie werkdagen te rijden is en daarnaast al na één maand kosteloos opzegbaar is. Wilt u zorgeloos rijden en nergens aan vastzitten? Dan is dit maandabonnement zeer interessant voor u, waarbij rijplezier gegarandeerd is: bij het vaste maandbedrag is, met uitzondering van de brandstof, alles inbegrepen. Naast het flexibele maandabonnement zijn er met private lease van SEAT ook flexibele mogelijkheden met een looptijd van minimaal 1 jaar tot 48 maanden.

seat-ibiza-2021-12-hq

Wat zijn de voordelen?

Wanneer u niet zeker bent voor hoe lang u een auto nodig heeft (of slechts tijdelijk) is het nieuwe flexibele maandabonnement voor de SEAT Ibiza een ideale oplossing. Met het flexibele maandabonnement bent u verzekerd van een SEAT Ibiza in perfecte staat  die voelt als nieuw. Deze SEAT Ibiza is dan ook niet ouder dan 2 jaar. Het vaste maandbedrag dekt alle kosten die u anders voor uw eigen auto had gemaakt, zoals: wegenbelasting, verzekering, onderhoud en pechhulp. Alleen de brandstof is hetgeen waar u rekening mee dient te houden. Bij het contract zijn 1.250 kilometers per maand inbegrepen en eventuele extra kilometers zijn met € 0,18/km heel voordelig.

seat-ibiza1

Verlengen of opzeggen al na één maand

Het flexibele maandabonnement wordt in eerste instantie afgesloten voor één maand. Na die maand wordt het abonnement automatisch verlengd, maar u kunt wel vanaf dat moment ook per dag het abonnement opzeggen. Ook na verlenging is het maandabonnement op elk gewenst moment kosteloos opzegbaar, waardoor er optimale flexibiliteit voor u is. Er is bovendien geen BKR-registratie nodig, omdat u geen (langdurige) verplichting aangaat. Hiermee is ook financiële flexibiliteit gegarandeerd.

Web Ready JPG-IBIZA PA 110 (1)

Binnen drie dagen kunt u instappen

Het afsluiten van het flexibele maandabonnement start online. Binnen één werkdag nemen wij telefonisch contact op, waarna u van ons gedetailleerde informatie en direct een vrijblijvend voorstel op maat ontvangt. Na het tekenen van de overeenkomst wordt de Ibiza direct rijklaar gemaakt. Binnen drie dagen kunt u hem bij ons ophalen. Het flexibele maandabonnement is er vanaf € 569* per maand.

Content hero XL Hoe werkt private lease

Ook vanaf 12 tot 48 maanden is er flexibiliteit

Heeft u minimaal één jaar mobiliteit nodig? Ook dan hebben wij voor u flexibele oplossingen. Naast het flexibele maandabonnement is een nieuwe Ibiza met private lease vanaf twaalf maanden te rijden (vanaf € 450** per maand), waarna de auto na deze twaalf maanden maandelijks kosteloos opzegbaar is. Aanvullend kan er gekozen worden om een nieuwe Ibiza te rijden met een looptijd van 48 maanden (al vanaf € 359*** per maand), waarbij de overeenkomst bij persoonlijke omstandigheden tussentijds is op te zeggen****.

Meer weten? Neem contact op en we helpen u verder!

Voorwaarden

* Het  tarief is o.b.v. verhuur contract incl. btw, 1.250 vrije kilometers per maand, € 500 eigen risico met de mogelijkheid om na de 1ste maand dagelijks kosteloos op te zeggen. Exclusief brandstof en € 179 opstartkosten. De geselecteerde auto wordt geleverd op basis van beschikbaarheid. Indien dit niet het geval is, nemen we contact met je op om een passend alternatief te bespreken.

** Getoond tarief is op basis van flexible lease en geeft de mogelijkheid om na 1 jaar het contract maandelijks op te zeggen, ongeacht de reden. Deze optie is alleen beschikbaar bij een contract met een looptijd van 48 maanden met een opzegtermijn van 2 maanden. Als na 12 maanden het contract wordt opgezegd, dan kan de auto na 14 maanden worden ingeleverd. Klik hier voor de voorwaarden.

*** Getoond tarief is o.b.v. private lease inclusief btw, bij 48 maanden, 10.000 kilometer per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.

**** Het contract is kosteloos vroegtijdig te beëindigen in het geval van overlijden, onvrijwillige werkloosheid, arbeidsongeschiktheid en scheiding.