t-roc8-3

De nieuwe T-Roc heeft een prijs en is bestelbaar

U kunt de nieuwe Volkswagen T-Roc nu bestellen bij Huiskes-kokkeler. De compacte en comfortabele SUV is nu verkrijgbaar als een complete Life-uitvoering en is er al vanaf € 32.790. Meerdere uitvoeringen, een instapmodel en de cabriolet-versie volgen later dit jaar. De T-Roc is flink veranderd t.o.v. de vorige generatie: optische- en technologische upgrades, meer veiligheid en een hoger comfortgehalte sieren de stoere SUV. LED-koplampen en donkere achterlichten zijn standaard op de nieuwe T-Roc, optioneel is de T-Roc verkrijgbaar met IQ.LIGHT LED matrix-koplampen met de voor Volkswagen typische, doorlopende lichtstrip in de grille. 

De fysieke knoppen zijn teruggebracht, wat een extra cleane uitstraling heeft in het interieur. Climaatfuncties zijn met touchsliders te bedienen en het nieuwe multifunctionele stuur heeft ruimte gemaakt voor keypads en touch control-oppervlakken. De hightech ambiance wordt versterkt door de Digital Cockpit met een 8 inch/20,3 cm display. In de T-Roc Style is de Digital Cockpit Pro met 10,25 inch display standaard.

Uitvoeringen en uitrusting

Het brede gamma van de T-Roc heeft voor iedereen wat wils. Er is keuze uit de volgende uitvoeringen:

T-Roc Life heeft standaard: LED-koplamen, 16" lichtmetalen velgen, dakreling, multimediasysteem Ready to Discover - met 20,3 cm touchscreen, telefoonvoorbereiding, App Connect en We Connect Plus -, Climatic airconditioning, Adaptive Cruise Control, Park Distance Control met parkeersensoren voor en achter, Park Assist en Lane Assist.

De T-Roc Style heeft extra luxe: LED Plus-koplampen, Digital Cockpit Pro, Sport/Comfort-stoelen, automatische airconditioning met twee zones (Climatronic) en sfeerverlichting.

De T-Roc R-Line biedt naast luxe ook sportiviteit: 17 inch lichtmetalen velgen, R-Line bumpers en dorpels en een zwarte dakhemel. (De R-Line is nog extra te personaliseren met optiepakketten en individuele opties)

De T-Roc Life Businnes heeft alles van de Life-uitvoering en voegt daar extra aan toe: Navigatiesysteem Discover Media, diefstalalarm, automatische airconditioning met twee zones (Climatronic), Wireless Charging voor smartphones en verwarmbare voorstoelen.

De T-Roc R-Line Business+ heeft daarbovenop: LED Plus-koplampen en de Rear View achteruitrijcamera. 

Assistentiesystemen

De nieuwe T-Roc maakt assistentiesystemen uit het hogere segment bereikbaar voor iedereen. Met IQ.DRIVE Travel Assist is hij zelfs geschikt voor autonoom rijden (level 2). De T-Roc houdt automatisch afstand tot de voorliggers en blijft daarbij netjes binnen de lijnen van de wegmarkering. Het naderen van een bocht of rotende wordt nog veiliger door de Predictive Adaptive Cruise Control, deze past namelijk automatisch de snelheid aan. Automatisch in- en uitparkeren doet de T-Roc d.m.v. Park Assist. 

Krachtbronnen

De eerste motor in het gamma is de 1.0 TSI met een vermogen van 81 kW/110 pk en een handgeschakelde zesversnellingsbak. De 1.5 TSI (110 kW/150 pk) met cilinderuitschakeling is er naar keuze met een zesversnellingsbak of de automatische 7-traps DSG-transmissie. De sterkste uit de rij is de 40 kW/190 pk sterke 2.0 TSI, standaard met 4Motion vierwielaandrijving en 7-traps DSG. De T-Roc 2.0 TSI is er als R-Line en R Line Business+. Voor de T-Roc 1.0 TSI en 1.5 TSI zijn verkrijgbaar in alle uitrustingsniveaus. 

Begin maart kunt u de nieuwe T-Roc in onze showrooms verwachten. Medio 2022 breidt Volkswagen het T-Roc-gamma uit met een extra voordelig geprijsd instapmodel. De T-Roc Cabriolet wordt later deze maand bestelbaar.

Geïnteresseerd in de nieuwe T-Roc? Neem dan contact op of kom langs in één van onze showrooms!