VW ID.4 GTX

ID.4 GTX proefrijden

Sportief als een GTI, comfortabel als een SUV en duurzaam als een ID. Plan nu uw proefrit in de ID.4 GTX en ervaar de elektrische 'GTI' zelf bij Huiskes-Kokkeler in Hengelo. Na het plannen nemen wij contact op voor de bevestiging.

Gaat u voor ruimte en dynamiek? Dan is dit zeker wat voor u. De extra sportieve ID.4 GTX is vanaf nu te verkrijgen. De uitvoering van deze elektrische auto is een combinatie van een ruime SUV die samengaat met een dynamische rijervaring. Met het 77 kWh accupakket is een reikwijdte van 482 kilometer mogelijk. De nieuwe Volkswagen ID.4 GTX is nu bij Huiskes-Kokkeler te bestellen vanaf € 57.290.

Mede dankzij de dual-motor vierwielaandrijving (systeemvermogen 220 kW/299 pk***)  maakt de ID.4 GTX zijn naam waar. Niks is deze wagen te gek. Bij zijn introductie heeft hij namelijk laten zien dat het bedwingen van een helling met een stijgingspercentage van 37,5% geen probleem is. Ook sprint de ID.4 GTX van 0 naar 100 km/h in 6,2 seconden. Sportiviteit staat dus zeker voorop. 

Stoere GTX-look

De aandrijving is niet alleen sportiever, maar ook is er rekening gehouden met het exterieur. Denk aan een doorlopende lichtstrip aan de voorkant, de sportieve bumpers en de in carrosserie gespoten dorpels. Niet te vergeten is de GTX-dagrijverlichting. Deze bestaat uit drie honingraatelementen, diverse zwarte details en 3D-achterlichtunits. Het interieur beschikt over sportstoelen en speciale bekleding, afgewerkt met rode stiksels. 

Praktische pluspunten

Met het 77 kWh accu-pakket is een reikwijdte mogelijk van 482 kilometer. Haast onderweg? Dat is geen probleem. Door de 125 kW-snellaadmogelijkheid is de accu in maar liefst 38 minuten op te laden van 5-80%. Dan is dit nog niet het enige, want de ID.4 GTX maakt het ook nog eens mogelijk om aanhangers van maximaal 1.200 kg te trekken. Elders was dit 1.000 kg.

Volkswagen ID.4 GTX

Sportief en luxe

Naast dat de ID.4 GTX dynamischer is, brengt hij u ook nog meer luxe. Naast de standaard ID.4 opties zoals parkeersensoren voor en achter, navigatiesysteem Discover Pro, App-Connect, draadloze smartphone integratie en telefoonvoorbereiding Plus, biedt de ID.4 u bijvoorbeeld ook LED Matrix verlichting (IQ.Light).