Goed nieuws voor rijders die lange afstanden afleggen! De ID.3 is namelijk verkrijgbaar met een 77 kWh accu-pakket, wat staat voor 553 kilometer actieradius. Dit is in combinatie met een snellaadmogelijkheid tot 125 kW de perfecte match. Hiermee is de accu op te laden van 5 naar 80% in slechts 38 minuten. De nieuwe ID.3 Pro S is te bestellen vanaf €41.390.

Een grotere reikwijdte is niet het enige voordeel van de nieuwe ID.3 Pro S. Deze elektromotor levert namelijk ook nog eens een kracht van 150 kW/201 pk wat zorgt voor veel rijgenot. De auto sprint van de 0 naar de 100 km/h in maar 7,9 seconden. Heeft u haast onderweg? Geen probleem. Met een snellaadpunt van 125 kW laadt de auto zich al op van 5-80% in slechts 38 minuten.

volkswagenid.3moonstonegrey

Meer dan luxe

Comfort en luxe zijn de twee kenmerken die de ID.3 Pro S kunnen beschrijven. Opties zoals automatische airconditioning en het Discover Pro navigatiesysteem zijn standaard. Niet te vergeten is het draadloze laden en verbinden van uw telefoon. Het Style interieurpakket, bestaande uit verwarmd stuur, luxe bekleding en sfeerverlichting samen met de 19 inch lichtmetalen velgen, maken de ID.3 Pro S uniek.