Grote/kleine beurt & longlife onderhoud

Grote/kleine beurt & longlife onderhoud

Heeft uw auto onderhoud nodig? Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat uw auto veilig en betrouwbaar blijft. Als u uw Volkswagen, SEAT, ŠKODA of Audi bij ons laat onderhouden bent u altijd verzekerd van perfect onderhoud én u behoudt de originele fabrieksgarantie.

Voor Volkswagens die al wat langer mee gaan is er Volkswagen Economy Service: extra lage prijzen voor onderhoud en reparaties. Lees meer over Volkswagen Economy Service en of uw auto ook in aanmerking komt voor scherpe tarieven voor onderhoud en reparaties. 

Online werkplaatsafspraak maken

Plan gemakkelijk via onderstaand formulier uw afspraak voor onderhoud, reparaties en bandenwissel in één van onze werkplaatsen.
Wij bevestigen uw afspraak z.s.m. per mail of telefonisch.

Kleine beurt

Is uw auto toe aan een kleine beurt? Tijdens een kleine beurt controleren wij onder andere op essentiële onderdelen van uw auto, waaronder de remmen, banden, accu en verlichting.

Grote beurt / longlife

Is uw auto toe aan een grote beurt? Tijdens een grote onderhoudsbeurt controleren wij uw auto ook op o.a. de verlichting, ruitenwissers, motorolie, remmen, banden en de accu.

APK Keuring

Wij controleren uw auto op de belangrijkste punten. Laat uw Volkswagen, Audi, SEAT of ŠKODA keuren voor een vast tarief van € 25! Gratis i.c.m. onderhoud.

Servicebelofte-banner-9_1.png

De belangrijkste voordelen van dealeronderhoud

  • Mobiliteitsgarantie: Gratis pechhulp in heel Europa
  • Weten waar u aan toe bent: We overleggen van te voren samen wat u kunt verwachten én wat de prijs wordt
  • Originele onderdelen: Wij garanderen u de beste kwaliteit en bijkomend voordeel is dat met originele onderdelen de garantie van kracht blijft. Wist u dat u twee jaar garantie krijgt op de onderdelen die wij gebruiken?
  • Economy service / Longlife onderhoud: U weet vooraf altijd waar u aan toe bent met de kosten van het onderhoud
  • Garantie: Huiskes-Kokkeler biedt u verschillende garanties op uw nieuwe auto. Zo heeft u fabrieks-, lak- en carrosseriegarantie
  • Acties: Onze werkplaats heeft het hele jaar verschillende scherpe acties voor u. Staat uw auto in de werkplaats en zijn er vanuit de fabriek updates voor uw auto? Dan voeren wij deze kosteloos voor u uit!

Heeft u vragen over onderhoud bij Huiskes-Kokkeler? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Liever bellen? Dat kan via 074-255 4141.