Wat maakt Huiskes-Kokkeler Autogroep uniek?

Wat maakt HKA uniek? Natuurlijk de mooie producten waar we mee werken, maar nog veel belangrijker: de enthousiaste collega’s. HKA vindt het belangrijk dat medewerkers op de juiste plek zitten en in dit kader zorgen we voor gerichte opleiding en ontwikkeling van vaardigheden en competenties. Betrokkenheid en inzet van medewerkers is een voorwaarde. Iedere medewerker is een schakel in de ketting en heeft rechtstreeks invloed op de kwaliteit van ons product of dienst.

Wanneer je werkzaam bent bij Huiskes-Kokkeler Autogroep dan heb je vaardigheden die bijdragen aan de bedrijfscultuur van HKA! Deze vaardigheden omschrijven wij als:

DSC_9681

1. Je bent gedreven tot prestaties

Je hebt een sterk gevoel voor kwaliteit, je vindt het daarom ook belangrijk om resultaten van jezelf en van je team te verbeteren. Hierin staat klanttevredenheid altijd centraal.

2. Je hebt een optimistische basishouding

Je bent flexibel en durft beslissingen te nemen om zo juiste oplossingen te vinden. Wij verwachten van onze medewerkers dat ze in alle opzichten gedreven zijn.

Medewerkerstevredenheid-huiskes-kokkeler_S

3. Je acteert als één

Je realiseert je dat je onderdeel uitmaakt van een team van collega’s, die je respecteert en waar je samen de resultaten mee behaalt.

4. Je gaat voor de extra inspanning

Je vindt het prettig te werken in een omgeving waarin je je voortdurend kan ontwikkelen. Je stelt jezelf dan ook proactief op en bent altijd opzoek nieuwe uitdagingen.

 Dit alles in een omgeving waarin respect voor elkaar en werkplezier twee belangrijke rollen spelen.