Volkswagen Polo private lease actie

Stel uw eigen Volkswagen Polo samen!

Keurmerk private lease

Volkswagen Private Lease - Veelgestelde vragen

Private Lease een Volkswagen bij ons en je gaat gegarandeerd zorgeloos de weg op. Hieronder staan de veelgestelde vragen omtrent private leasen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. 

  • Met all-in bedoelen we ook écht all-in: je betaalt alleen de brandstof. In de vaste maandelijkse kosten zijn inbegrepen:

    » Afschrijving en rente
    » Reparatie, onderhoud en banden (winterbanden leverbaar tegen een meerprijs)
    » Schadeherstel
    » Houderschapsbelasting
    » Allrisk autoverzekering, inclusief inzittenden
    » Pechhulp en vervangend vervoer binnen 24 uur in heel Europa
    » Inclusief BTW en BPM

    Bij niet-verhaalbare schades kost het je dus alléén je eigen risico per schadegeval. Eventuele extra’s zoals winterbanden zijn ook leverbaar tegen een meerprijs.

  • Ja, dit is mogelijk! Je krijgt dan de inruilwaarde van je auto op je bankrekening gestort als cashback. De inruilwaarde in mindering brengen op je private lease maandbedrag is niet mogelijk. 

  • Iedereen met een voor het betreffende voertuig in Nederland geldig rijbewijs mag in de auto rijden en is verzekerd. Het voertuig mag ook worden bestuurd door een zeventienjarige met een 2todrive rijbewijs. Hierbij geldt dat de bestuurder tot het 18e jaar onder begeleiding mag rijden. De bijrijder moet in het bezit zijn van een geldig Nederlands rijbewijs. De bestuurder met het 2todrive rijbewijs moet altijd zowel het rijbewijs als de begeleiderspas bij zich hebben.

  • In de meeste gevallen hoef je geen borg te voldoen. Afhankelijk van het type voertuig en het door ons ingeschatte risico is het echter wel mogelijk dat wij om een borgstelling vragen. Een aanbetaling inbrengen in het leasecontract is niet mogelijk.

  • Wij vragen om een kopie van uw rijbewijs, salarisspecificatie en bankafschrift (voorzien van de NAW-gegevens). Deze informatie zal worden gebruikt om het financiële risico in te schatten waarbij wij onder andere gebruik maken van de EDR Credit Services (www.edrcreditservices.nl). Tijdens het offertetraject kan het zijn dat je mogelijk gebeld wordt door de EDR voor het verzamelen van aanvullende informatie.

  • Ja, bij het sluiten van een leasecontract wordt dit contract geregistreerd bij het Bureau Krediet Registratie in Tiel (BKR). Daarnaast geven wij een betalingsachterstand van 60 dagen door aan BKR. Hiermee willen wij en het BKR voorkomen dat je problemen krijgt door te veel schulden. Bij het afsluiten van het contract wordt 65% van het totaal van de leasetermijnen doorgegeven aan de BKR.

    Rekenvoorbeeld:
    Stel je leaset via Private Lease een auto voor € 225,- per maand, op basis van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar. Dan wordt het bedrag als volgt berekend: 48 maanden x € 225,- x 65% = € 7.020,-. Dit bedrag wordt doorgegeven aan het BKR. Kijk voor meer informatie op www.bkr.nl.

  • Wij bieden altijd een proefrit aan met de auto die je voor ogen hebt, zodat je zeker weet dat het de juiste keuze is. Niets is vervelender dan een auto die niet rijdt zoals je verwacht, en dat begrijpen we.

Keurmerk private lease

Genoemde vanafprijzen zijn gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en een jaarkilometrage van 10.000 kilometers, tenzij anders aangegeven in de configurator. Onder voorbehoud van fouten, beschikbaarheid en prijswijzigingen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Door de grondstoftekorten zijn prijsstijgingen helaas niet uit te sluiten, neem contact op met onze verkoopadviseurs voor actuele levertijden en prijzen.