Ruitschade

Ruitschade

Glasschade aan uw auto is natuurlijk ontzettend vervelend. Wij bieden een snel en zorgvuldig herstel van uw ruit. Moet de autoruit vervangen worden? Ook dit regelen wij voor u.

Als u de ruitschade gerepareerd wilt hebben, dan kunt u, nadat u de schade aan ons gemeld heeft, de ruitschade bij Huiskes-Kokkeler of Carglass laten maken. Neem contact met ons op om uw schade te melden. 
Buiten Twente kunt u contact opnemen met de afdeling Techniek voor alternatieven. Bereikbaar op telefoonnummer: 074 - 255 41 41.

Uw ruitschade laten herstellen bij Huiskes-Kokkeler heeft vier grote voordelen:

» Herstel vindt plaats volgens strenge fabrieksvoorschriften
» Gebruik van originele materialen en lijmsoorten
» Carrosserie- en lakgaranties blijven 100% van kracht
» Veiligheid van uw auto blijft gewaarborgd

Herstel volgens fabrieksvoorschriften is dus ook in het belang van uw eigen veiligheid. Zeker als een ruit volledig moet worden vervangen. De carrosserie van uw auto is namelijk voorzien van een beschermende kooiconstructie, en ruiten zijn daarvan een essentieel onderdeel!

Kleine beschadigingen repareren

Kleine beschadigingen zoals sterretjes kunnen nagenoeg onzichtbaar gemaakt worden door middel van speciale hars. Deze reparatie is in veel gevallen snel en eenvoudig.  Indien u dit tijdig repareert voorkomt dit grotere schade. In veel gevallen is deze reparatie zelfs gratis!

Complete ruit vervangen

Is de autoruit zodanig beschadigd dat dit niet met een kleine reparatie verholpen kan worden? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat uw auto nog blijft voldoen aan de nog geldende fabrieksgarantie. Tevens krijgt u in veel gevallen korting op uw eigen risico bij de vervanging van uw ruit. Vraag hierbij wel naar de voorwaarden om er zeker van te zijn dat uw verzekering dit dekt.