Schadeherstel

Schadeherstel

Heeft u schade aan uw auto? Een kleine kras of deuk in uw auto? Dat wilt u het liefst zo onzichtbaar mogelijk gerepareerd hebben. Met Slim Schadeherstel kan dat!

Huiskes-Kokkeler maakt gebruik van speciale methoden om kleine beschadigingen aan het interieur en exterieur van uw auto vrijwel onzichtbaar te herstellen. Bijvoorbeeld door uitdeuken zonder spuiten. Dat bespaart u tijd, onderdelen en geld.

Kleine autoschades worden door onze specialisten snel én voordelig weggewerkt.
Wij zijn gespecialiseerd in de volgende vormen van schadeherstel:

» Uitdeuken zonder spuiten
» Bekledingherstel
» Dashboardherstel
» Spot repair
» Velgreparatie
» Bumperreparatie
» Steenslagreparatie

Heeft u schade aan uw auto en wilt u graag weten welke mogelijkheden qua schadeherstel er voor uw auto zijn en welke kosten hieraan verbonden zijn? Neem dan contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Auto spuiten

Lakschade aan uw auto is heel vervelend, vooral als het constant in het oog springt. Huiskes-Kokkeler is gespecialiseerd in het overspuiten van uw auto om de lakschade weer als nieuw te herstellen.

Uitdeuken

Een deuk in uw auto is een doorn in uw oog. Huiskes-Kokkeler maakt gebruik van speciale methoden om kleine beschadigingen aan het interieur en exterieur van uw auto vrijwel onzichtbaar te herstellen.

Steenslag

Er is niets vervelender dan na een ritje ontdekken dat uw motorkap, voorruit of spiegels zijn voorzien van putjes door steenslag. Steenslag kan daarnaast ook veel schade aanrichten aan het plaatwerk van de auto. Gelukkig is het goed te repareren!