SEAT Mii Electric - Nu te bestellen

De vijfdeurs Mii electric is de eerste elektrisch aangedreven SEAT die in serieproductie gaat. Daarmee bijt hij het spits af voor een nieuwe familie van geheel en gedeeltelijk elektrisch aangedreven modellen. De Mii electric heeft een aandrijflijn die bestaat uit een krachtige elektromotor (61 kW/83 pk, 210 Nm) en een eentraps transmissie. De elektromotor wordt gevoed door een 36,8 kWh lithium-ion accupakket. De Mii electric is zeer rap. De acceleratie van 0-50 km/u, die vooral in de stad van belang is, duurt bijvoorbeeld slechts 3,9 seconden. 

Download hier de brochure en prijslijst

 

NU TE BESTELLEN VANAF €23.400. TIJDELIJK MET €3.000 CASHBACK BIJ AANKOOP. SLECHTS 50 STUKS; OP = OP!

OF PRIVATE LEASE VANAF €249 P/M.

Private lease o.b.v. 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. 

Private of zakelijke lease?

De SEAT Mii Electric leasen is aantrekkelijk! Voor de zakelijke rijder is de bijtelling slechts 8% (indicatie: +/- € 60,- per maand). De Mii Electric private leasen is ook mogelijk. Nu al vanaf €249 per maand (op basis van 60 maanden en 10.000 km per jaar).

Service en garantie inbegrepen

De SEAT Mii electric biedt 4 jaar garantie op de auto en 8 jaar garantie op de accu. Daarnaast rijdt u de Mii electric inclusief onderhoud én APK binnen 6 jaar na aanschaf of 100.000 kilometer. 

260 kilometer actieradius

Met een volledig geladen accupakket is de Mii electric goed voor een actieradius van maximaal 260 kilometer volgens de WLTP-norm. Voor de accu zijn er diverse laadmogelijkheden. Bij een 7,2 kW wisselstroomlader duurt het circa 4 uur om het accupakket tot 80 procent op te laden. Bij gebruik van een 40 kW gelijkstroomlaadpunt is dat slechts 1 uur. Laden is ook mogelijk via een 230 V-aansluiting.

Optimale wendbaarheid

Dankzij de compacte afmetingen is de Mii electric uitermate wendbaar in de stad en laat hij zich eenvoudig parkeren. Met zijn topsnelheid van 130 km/u voelt hij zich ook thuis op de snelweg. De Mii electric is onder meer herkenbaar aan het licht gewijzigde uiterlijk. De EV-aanduidingen en de optionele 16 inch lichtmetalen velgen springen daarbij ook in het oog. 

De SEAT Mii Electric voordelen op een rijtje

Heeft bovenstaande u nog niet weten te overtuigen? We zetten alle voordelen die nu bekend zijn graag even voor u op een rijtje. Wilt u alles weten over de Mii Electric? Meld u aan en blijf op de hoogte van alle voordelen.

Uw voordelen

  • 260 kilometer actieradius

  • Ideaal voor in de stad

  • In 4 uur opgeladen

  • Geen wegenbelasting betalen

  • T/m 2020 vrijgesteld van BPM

  • 8% zakelijke bijtelling