SEAT Mii Electric - Private Lease vanaf € 229,- p/m, all-in!

De vijfdeurs Mii electric is de eerste elektrisch aangedreven SEAT die in serieproductie gaat. De aandrijflijn bestaat uit een krachtige elektromotor (61 kW/83 pk, 210 Nm) en een eentraps transmissie. De elektromotor wordt gevoed door een 36,8 kWh lithium-ion accupakket. De Mii electric is zeer rap. De acceleratie van 0-50 km/u, die vooral in de stad van belang is, duurt bijvoorbeeld slechts 3,9 seconden. De maximum snelheid is 130 km/h. De Mii Electric is nu leverbaar bij Huiskes-Kokkeler. 

 

» KOPEN VANAF €23.400. TIJDELIJK MET €3.000 CASHBACK BIJ AANKOOP. 

» PRIVATE LEASE VANAF €229 P/M.

Private lease o.b.v. 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. 

Private Lease nu € 229 p/m

De SEAT Mii Electric private leasen is tijdelijk zeer aantrekkelijk. All-in een volledig elektrische stadsauto rijden vanaf slechts € 229 p.m. Alleen de stroom komt voor uw eigen rekening. Bereken via onderstaande knop uw maandbedrag en kies uw kleur en uitvoering.

Bestelbaar vanaf € 23.400 incl. 8 jaar garantie op de accu

De Mii Eelectric is bestelbaar vanaf € 23.400. Voor de eerste 50 beslissers geldt een extra cashback actie van maar liefst € 3.000! Voordelige aanschafprijs, 8 jaar garantie op de accu en 6 jaar gratis onderhoud en APK.

260 kilometer actieradius

Met een volledig geladen accupakket is de Mii electric goed voor een actieradius van maximaal 260 kilometer volgens de WLTP-norm. Voor de accu zijn er diverse laadmogelijkheden. Bij een 7,2 kW wisselstroomlader duurt het circa 4 uur om het accupakket tot 80 procent op te laden. Bij gebruik van een 40 kW gelijkstroomlaadpunt is dat slechts 1 uur. Laden is ook mogelijk via een 230 V-aansluiting. Lees meer over laadoplossingen in de laadbrochure.

Zakelijk leasen? 8% bijtelling!

De SEAT Mii electric leasen is erg aantrekkelijk! Voor de zakelijke rijder is de bijtelling slechts 8% (indicatie: +/- € 58,- per maand). Vraag direct een vrijblijvende offerte aan. 

De SEAT Mii Electric voordelen op een rijtje

Heeft bovenstaande u nog niet weten te overtuigen? We zetten alle voordelen die nu bekend zijn graag even voor u op een rijtje. Heeft u interesse in de Mii Electric of heeft u een vraag? Neem dan contact op via onderstaande knop.

Uw voordelen

  • 260 kilometer actieradius

  • Ideaal voor in de stad

  • In 4 uur opgeladen

  • Geen wegenbelasting betalen

  • T/m 2020 vrijgesteld van BPM

  • 8% zakelijke bijtelling