SEAT Ateca

Alles wat je nodig hebt om het dagelijks leven een beetje onalledaagser te maken vind je in de SEAT Ateca. Rijden in de stad is nooit meer hetzelfde als je het nieuwe perspectief van de SEAT Ateca hebt ervaren.

Ateca
Ateca

Met de nieuwe Ateca zet SEAT volledig in op het SUV segment. De SUV komt voort uit een doorontwikkeling van de populaire SEAT Leon en moet het begin betekenen van een nieuw tijdperk voor SEAT. De SUV zal verkrijgbaar zijn in drie uitrustingsniveaus, waarbij de Ateca XCELLENCE het topmodel binnen de reeks is.

CUPRA Ateca

Vanaf dit najaar wordt het eerste model van het losstaande merk CUPRA een feit. De Ateca komt, naast dat het een model is die nog steeds geleverd wordt door SEAT, ook beschikbaar als CUPRA Ateca. De sportieve SUV wordt geleverd met een 2.0 TSI-motor 221kW/300 pk, de krachtbron is automatisch gekoppeld aan een zeventraps DSG-automaat met dubbele koppeling en vierwielaandrijving. De CUPRA Ateca zal in 5,4 seconden naar 100 km/u sprinten en heeft een topsnelheid van 245 km/u.

  • 2.0 TSI 221kW/300 pk
  • Zeventraps DSG-automaat
  • Dubbele koppeling
  • Bestelbaar vanaf oktober

Brochures & prijslijsten

Wij doen ons uiterste best om de actualiteit van de prijzen, uitvoeringen, specificaties en andere informatie te waarborgen. Het is echter onvermijdelijk om alle fouten volledig uit te sluiten. Derhalve kunnen aan deze informatie op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Acties

Alle acties bekijken

Voorraad

Naar alle voorraad

Occasions

Naar alle occasions

SEAT Ateca

De perfecte auto in de stedelijke jungle.

Bestelbaar vanaf
€ 31.550,-