Achteraf inbouwen van stoelverwarming:

Is uw Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA of VW Bedrijfswagen niet uitgerust met stoelverwarming, en mist u deze luxe functionaliteit? Wij kunnen alsnog stoelverwarming voor u inbouwen! 

De voordelen van stoelverwarming:
✔ Binnen een paar seconden een warm gevoel in de auto, vooral in de winter
✔ Verstelbaar in diverse warmteniveaus
✔ Zeer eenvoudige bediening
✔ Ook aangenaam bij rugklachten
✔ Populaire optie, dus goed voor de restwaarde van uw auto
✔ Extra voordelig i.c.m. inbouw van een lederen interieur

Over stoelverwarming:

De stoelverwarming wordt door ons professioneel ingebouwd en weggewerkt onder de voorstoelbekleding (zitvlak en rugleuning). Door middel van een eenvoudige bedieningsknop kunt u de gewenste warmte instellen. Na het inschakelen van de stoelverwarming wordt het al binnen enkele seconden warm, dus extra fijn in het najaar en de winter!

Wist u bovendien dat stoelverwarming ook zorgt voor een verlichting bij rugklachten?

Stoelverwarming inbouwen: al vanaf € 299 (2 voorstoelen)

I.c.m. lederinbouw: € 299
In combinatie met het inbouwen van een lederen interieur, kost het achteraf inbouwen van stoelverwarming slechts € 299 (voor 2 voorstoelen). Lees onderaan deze pagina meer over het achteraf inbouwen van een lederen interieur.

Losse inbouw: € 544
Losse inbouw (dus zonder de inbouw van een lederen interieur) kost € 544 (voor 2 voorstoelen).

Waarom dit prijsverschil?
Bij het achteraf inbouwen van een lederen interieur is alle bekleding reeds losgehaald. Daardoor is het een stuk eenvoudiger om tegelijkertijd stoelverwarming in te bouwen. 

Prijzen zijn inclusief btw, montage en garantie.

Geïnteresseerd of heeft u vragen?
Neem gerust contact op via onderstaande button. Of bel 074-255 41 52.

Personenauto's (5)

Lederen interieur inbouwen

Heeft uw auto een stoffen bekleding, en heeft u liever lederen bekleding? Of is uw bekleding aan vervanging toe? Wij kunnen uw auto voordelig voorzien van gloednieuwe lederen bekleding. Daarbij kunt u zelfs kiezen uit diverse leersoorten en alcantara, kleuren, stiksels, geborduurde logo's en patronen, en nog veel meer! Bovendien is de inbouw van stoelverwarming extra voordelig i.c.m. lederinbouw.

Benieuwd naar de mogelijkheden? 
Neem gerust contact op via onderstaande button of bel 074-255 41 52. Of kijk alvast op www.lederinbouwtwente.nl voor een impressie.