Elke nieuwe Audi heeft een uitgebreide garantiebepaling

Audi en Huiskes-Kokkeler staan garant voor kwaliteit en uitstekende service, ook als dit gaat om de garantie die u nieuwe Audi krijgt bij de aanschaf. U mag veel verwachten qua veiligheid en zekerheid bij een topmerk als Audi. Mocht er toch iets mis zijn, dan bieden wij als officiële Audi dealer verschillende garanties. 

Standaard 2 jaar technische garantie

De fabrieksgarantietermijn is voor uw nieuwe Audi standaard 2 jaar zonder kilometerbeperking, u kunt dus in twee jaar tijd zoveel mogelijk kilometers maken en alsnog binnen de garantie vallen. Een absolute voorwaarde is dat de Audi onderhouden wordt volgens de fabrieksvoorschriften die onze gecertificeerde monteurs hanteren. 

Audi Plus 2 Assurance

Met de Audi Plus 2 Assurance bent u verzekerd van 2 jaar extra garantie bovenop de Audi fabrieksgarantie. U kunt dus 4 jaar lang van een uitgebreide dekking en u kunt rekenen op een vakkundige, snelle reparaties zonder hoge facturen achteraf. 

3 jaar lakgarantie

Drie jaar na afleveringsdatum van uw nieuwe Audi wordt er garantie gegeven op lakschade. De garantie geldt allen wanneer er sprake is van fabricage- en/of materiaalfouten. 

Carrosseriegarantie: 12 jaar

Voor alle Audi's vanaf het modeljaar 1998 geldt dat u tot 12 jaar na aankoop garantie heeft op carrosserieschade die ontstaan is door roest van binnenuit en tot gevolg heeft dat een carrosseriedeel gerepareerd of vervangen moet worden. 

2 jaar garantie op alle Audi Originele onderdelen

Alle reparaties en de vervanging van onderdelen gaan bij Huiskes-Kokkeler volgens de fabrieksvoorschriften van Audi. U krijgt op de reparatie en de vervangen onderdelen 2 jaar garantie. 

verzekeren-download-bg

Download de garantiebepaling van Audi

Alle vermeldingen zijn onder voorbehoud van druk - en zetfouten

Onder voorbehoud van fouten en prijswijzigingen. Voor meer informatie over de garantiebepalingen kunt u direct contact opnemen met onze serviceadviseurs.