Voorkom onverwachte kosten met de ŠKODA Garantie

Laat uw ŠKODA volgens de fabrieksvoorschriften onderhouden bij Huiskes-Kokkeler en voorkom dat u voor onverwachte kosten komt te staan. U behoudt alleen de fabrieksgarantie door uw auto te laten onderhouden en repareren volgens de fabrieksvoorschriften. 

2 jaar fabrieksgarantie

Standaard krijgt u bij de aankoop van een nieuwe ŠKODA 2 jaar fabrieksgarantie vanaf de aankoopdatum. Er geldt geen kilometerbeperking op de garantie, u kunt dus in twee jaar zoveel mogelijk rijden en toch binnen de garantievoorwaarden blijven. 

Defecten door een materiaal- en/of fabricagefout vallen binnen de garantie en worden kosteloos vervangen of gerepareerd. 

Voor extra zekerheid: extra garantie

U kunt de fabrieksgarantie van uw ŠKODA verlengen met 2 jaar. Zo bent u in totaal 4 jaar lang verzekerd tegen onverwachte reparatiekosten. 

2+2 jaar, max 100.000 km

CITIGO(ᵉ iV) / FABIA / SCALA € 189,-
OCTAVIA / SUPERB / KAMIQ / KAROQ / KODIAQ € 289,-

Inclusief 21% btw.

2+2 jaar, max 150.000 km

CITIGO(ᵉ iV) / FABIA / SCALA € 239,-
OCTAVIA / SUPERB / KAMIQ /
KAROQ / KODIAQ
 € 339,-

Inclusief 21% btw.

Carrosseriegarantie: 12 jaar

Op alle ŠKODA-modellen die een volledig verzinkte carrosserie hebben, geldt dat die modellen 12 jaar garantie hebben op de carrosserie. Voor de modellen zonder verzinkte carrosserie geldt een garantietermijn van 6 jaar. De garantie geldt op schade die is ontstaan door roest van binnenuit en waardoor het herstel van een carrosseriedeel noodzakelijk is. 

3 jaar lakgarantie

Krijgt u binnen 3 jaar na de aankoop van uw ŠKODA lakschade door een materiaal- en/of fabricagefout, dan krijgt u garantie op de lak van uw auto. Ook bij de lakgarantie is het van belang dat uw ŠKODA volledig volgens de fabrieksgarantie is onderhouden om binnen de garantie te vallen. 

Alle vermeldingen zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten

Onder voorbehoud van fouten en prijswijzigingen. Genoemde prijzen zijn geüpdatet in januari 2020. Voor meer informatie over de garantiebepalingen kunt u direct contact opnemen met onze serviceadviseurs.