Volkswagen winteracties

Is uw auto helemaal winter(sport)proof? Wij laten u niet in de kou staan. Maak gebruik van de voordelige wintercheck en laat uw auto checken op 12 essentiële punten. Daarnaast ontvangt u ook nog eens een gratis mattenset voor uw Volkswagen.

Volkswagen wintercheck, slechts € 19,95

Gladde wegen, slecht zicht, sneeuw en strooizout. In de winter wordt uw auto flink op de proef gesteld. Voor uw Volkswagen bieden wij daarom de Wintercheck aan. Uw Volkswagen wordt op 12 essentiële punten gecontroleerd, waaronder de accu, remmen en banden. Zo komt u straks niet voor verrassingen te staan! Naast de controle vullen wij ook - zónder extra kosten - uw vloeistoffen bij en ontvangt u gratis een Volkswagen rubberen mattenset! (op=op)

Gebruik maken van deze voordelige wintercheck? U kunt het eenvoudig aanvinken bij het maken van uw online afspraak. 

Actievoorwaarden

Alle getoonde prijzen zijn inclusief 21% BTW. Getoonde producten zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid, op=op. De wintercheck actie loopt t/m 28 februari 2020. Acties op de winterbanden en wintersets lopen tot 31 december 2019. Acties op de accessoires lopen tot 31 december 2019 en/of zolang de voorraad strekt. Bandenprijzen zijn per band, excl. montage, incl. wettelijke milieubijdrage van € 2,42 per band. Prijzen van de wintersets zijn excl. montage.